Körösladányi MSK

Egy góllal nyertünk a Kondoros ellen, négy pontra nőtt az előnyünk

Fontos győzelmet arattunk szombaton a Kondoros csapata ellen, hiszen az egygólos sikerünk jelen pillanatban azt jelenti, hogy a tabella harmadik helyén négy pontra nőtt az előnyünk. A rájátszást idegenben folytatjuk, a Rákóczi Vasas ellen.

 

A mérkőzést mondhatni Hajdu szabadrúgása nyitotta, aki jó helyről kapu mellé tekerte a labdát a második percben. Tíz perccel később gyorsan végeztünk el egy szabadrúgást, Knyihár lőtt kapura, de kicsivel ő is célt tévesztett. A nem túl sok helyzettel tarkított mérkőzésen már a 32. percben jártunk, amikor Kristóf oldalról elvégzett szabadrúgását kellett védenie a vendég kapusnak, majd a másik oldalon Kajtár szabadrúgása kerülte el kicsivel a kapunkat. A félidő 40. percében még Burainak sikerült lövőhelyzetet kialakítania, de a próbálkozását Kajári kapus hárította.

A második játékrész legelején aztán Knyihárt ugratták ki a társak, a kapusnak kifutva kellett előle mentenie. A 64. minutumban aztán megtört a jég, Hajdu indította Burait jó érzékkel, játékosunk pedig visszapasszolta a labdát Takács Balázsnak, aki laposan a kapuba továbbította azt. (1-0) A 73. percben Hajdu lövése tartott középre, így a kapusnak nem volt nehéz dolga, ezután pedig Zsömbörginek kellett egy kontra végén mentenie a vendég támadók elől. A 75. percben Kormány L. tudott kapura lőni, de csúnyán mellé ment a próbálkozása, ahogy Borgulya szabadrúgása sem talált kaput pár perccel később. A mérkőzés zárásaként még Kéki és Juhász kihagyott egy-egy helyzetet, de így is értékes három pontot szereztünk.

Gyenge mérkőzésen kiszenvedtük a három pontot a rivális Kondoros ellen. A találkozón sok komoly helyzet nem alakult ki, tipikus egygólos meccs volt, ezt az egy gólt szombaton pedig mi szereztük. Egy hét múlva folytatás Orosházán, az előnyünk négy pont a dobogó legalsó fokán.

Körösladányi MSK – Kondorosi TE 1 – 0 (0 – 0)
Gólszerző:
Takács B. a 64. percben.
Sárga lapok: Viczián D. a 19., Zelenyánszki L. a 44., Hajdu Zs. a 68., Nagy B. a 77., Kristóf G. a 89. ill. Harangozó K. a 33. és Vozár D. a 45. percben.
Jók: Zsömbörgi M., Viczián D., Burai I. D., Takács B. ill. Vajgely Gy., Vozár D., Rafaj R., Kajtár I.

300 néző

Körösladányi MSK: Nagy B. — Zsömbörgi M., Viczián D., Knyihár D. (Laksteter J. az 59’), Papp Zs. (Takács B. az 52’), Zelenyánszki L., Ruzsa Z. (Kéki Cs. az 51’), Kristóf G., Hajdu Zs., Burai I. D. (Juhász D. a 83’)

Vezetőedző: Fodor Sándor

Kondorosi TE: Kajári J. — Murvai D., Rafaj R., Konyecsni Z., Borgulya T., Harangozó K., Kajtár I. (Rafaj P. a 83’), Vozár D., Takács M. (Kormány L. az 56’), Vajgely Gy., Péli T.

Vezetőedző: Janis János

Fodor Sándor: Értékes három pontot szereztünk.

Janis János: Hihetetlen, hogy minden hatpontos mérkőzésünkön ezer sebből vérzünk. Az első félidőben a biztos védekezésre kellett összpontosítanunk, a második félidőben voltak lehetőségeink, amiből ha egyet értékesítünk, akkor meglepetést okozhattunk volna. Sportszerű, jó mérkőzés volt.

A mérkőzés képgalériája elérhető ide kattintva.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy + 12 =