Körösladányi MSK

A negyeddöntőben ért véget számunkra a Békés Megyei Kupa

Csapatunk szerda délután Méhkeréken lépett pályára, ahol kupafordulót rendeztek. A mérkőzésen sajnos sima vereséget szenvedtünk, így a Békés Megyei Kupa kiírása ebben az esztendőben eddig tartott számunkra.

 

A mérkőzés első negyedórájában mezőnyjáték folyt a pályán, és inkább a Méhkerék előtt adódtak lehetőségek, amik viszont nem voltak igazán veszélyesek. A 19. percben egy előre vágott labdát Sztojka Ádám kezelt meg, majd a tizenhatosunkon belül már nem is hibázott, megszerezte csapata számára a vezetést. (1-0) A 26. minutumban aztán jó helyről végzett el szabadrúgást a hazai gárda, Nagy ívelt a kapunk elé, Komlósi Miklós pedig eredményes volt középen. (2-0) Nem sokkal később Nagy kapus Nagy G. lövését fogta biztos kézzel, majd a másik oldalon Kristóf szabadrúgása halt el Berényi kezei között.

A 37. percben Burai remek lefordulása után középre passzolt, Berényi kapus viszont kivetődve nagyot mentett Ruzsa elől. A 39. percben Ruzsa tört előre, majd Kéki Csabának passzolt, aki Berényi kapus hibáját kihasználva az üres kapuba passzolta a pöttyöst. (2-1) A hajrának ezzel még nem volt vége: Komlósi passza után Sztojka jól célzott lövését Nagy B. bravúrral védte, a 45. percben viszont jött az újabb hazai gól. Fülöp szöglete után Boros Ádám tudott a hosszún fejelni, a próbálkozása pedig gólt ért. (3-1)

A második félidőben viszonylag korán, már az 53. percben emberhátrányba kerültünk. Kristóf Gergő második sárga lappal kényszerült idő előtt elhagyni a pályát. Az emberfórt hamar gólra váltotta a Méhkerék, az 58. percben Sztojka hozta ziccerbe Kovács Györgyöt, aki nem is hibázott. (4-1) Négy-egyes állásnál már sejthető volt, hogy a továbbjutás elúszott, ennek ellenére a 65. percben Komódi próbálkozott szabadrúgásból, de a lövése elkerülte a kaput. Kicsivel később Bagyinszki passzolta vissza a labdát Pitinek, akinek lövését Nagy hárítani tudta.

MK: Méhkerék - Körösladány 5-1

A hajrába érve már nem sok esemény maradt: Kovács beadását ugyan Laksteter kapura fejelte, de a hálóőr védeni tudott. A 76. minutumban megszületett a találkozó utolsó találata, Sztojka Ádám egy kontra végén tudta a kapunkba fejelni a lasztit. (5-1) A lefújás előtt két körösladányi helyzet még volt, ám Komódi szabadrúgása után felszabadítottak a hazaiak, míg Laksteter lövésre lekészített labdáját szintén Komódi hiába irányította kapura, Berényi a helyén volt.

A Méhkerék otthonában, a negyeddöntőben ért véget számunkra a megyei kupasorozat. Hétvégén vasárnap lépünk pályára idegenben, a Rákóczi Vasas ellen.

Méhkeréki SE – Körösladányi MSK 5 – 1 (3 – 1)
Gólszerzők:
Sztojka Á. a 19., a 76., Komlósi M. a 26., Boros Á. a 45., Kovács Gy. az 58. ill. Kéki Cs. a 39. percben.
Sárga lapok: Fülöp T. a 82. ill. Zsömbörgi M. a 25. percben.
Kiállítva: Kristóf G. (Körösladány) az 53. percben.

Méhkeréki SE: Berényi T. — Boros Á. (Juhász J. a 80’), Komlósi M. (Bagyinszki A. a 65’), Szabó Cs., Wéber L., Nagy G. (Krajcs G. az 58’), Sztojka Á., Ruzsa Sz., Kovács Gy. (Piti L. a 71’), Fülöp T. (Popovics M. a 85’), Vass A.

Vezetőedző: Bíró Róbert

Körösladányi MSK: Nagy B. — Zsömbörgi M. (Juhász D. a 46’), Viczián D., Knyihár D. (Komódi B. a 64’), Takács B. (Laksteter J. a 46’), Zelenyánszki L., Ruzsa Z., Kristóf G., Zsíros P., Kéki Cs. (Kovács F. a 61’), Burai I. D. (Papp Zs. az 56’)

Vezetőedző: Fodor Sándor

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × egy =