Körösladányi MSK

Kötelező teljesítve! Elhoztuk a három pontot Orosházáról

Vasárnap délután a Rákóczi Vasas otthonában léptünk pályára, ahol kötelező volt csapatunk számára a győzelem, hiszen a rájátszás legkönnyebb mérkőzésének ígérkezett ez, már ha szabad így fogalmazni. A rájátszásban még pontot nem gyűjtő Orosháza ellen végül sikerült is nyernünk.

 

A 29. forduló záró mérkőzésén huszonnégy percet kellett várni csapatunk vezető találatára. Kéki Csaba volt ekkor eredményes, ezzel a viszonylag korán jött vezető góllal pedig megnyugodhatott az együttes. A vezető találat után igen hosszas időt kellett kibírnia a szurkolóknak, hogy újra gólt lássanak, hiszen a 72. percig szoros volt a találkozó állása. Ekkor azonban Burai I. Dávid is gólt szerzett, amivel kettőre nőtt az előnyünk. A győzelem kapujában a gólgyártás is könnyebben ment, három perc múlva Papp Zsolt és bevette a hazai kaput, ezzel pedig beállította a három-nullás végeredményt.

Csapatunk ebben a szezonban negyedszerre győzte le a Rákóczi Vasas, a négy mérkőzés gólaránya pedig 14-0 lett. A harmadik helyen előnyünk hét pont a Kondorossal és nyolc pont a Szarvassal szemben, viszont még játszunk (sorrendben) a Békéscsabai Előre II., a Méhkerék és a Szarvas ellen is.

Rákóczi Vasas SE – Körösladányi MSK 0 – 3 (0 – 1)
Gólszerzők:
Kéki Cs. a 24., Burai I. D. a 72. és Papp Zs. a 75. percben.

Rákóczi Vasas SE: Tóth K. — Kiss Z., Ludányi P., Vili M., Bogár P., Boros B., Kánya P., Németh G., Mazán N., Kolozsvári J., Sajti B.

Vezetőedző: Gyimesi András

Körösladányi MSK: Nagy B. — Zsömbörgi M., Viczián D., Knyihár D., Takács B., Zelenyánszki L., Ruzsa Z., Zsiros P., Hajdu Zs., Kéki Cs., Burai I. D.

Vezetőedző: Fodor Sándor

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × 2 =