Körösladányi MSK

Sima vereséget szenvedtünk az Előre II. otthonában

Sajnos szombat délután négy-nullás vereséget szenvedtünk a Békéscsabai Előre II. otthonában, így nem sikerült több nyitott kérdést sem lezárnunk. Ami biztos, hogy a második helyre már nem futhatunk be, viszont a dobogón még egy hely sem biztos az utolsó előtti forduló előtt.

 

Az Előre számára kezdődött jobban a találkozó, a még bajnoki címre is esélyes csapat a 28. percben szerezte meg a vezetést csapatunk ellen. Már-már mindenki azt hitte, hogy a szünetig egy gól lesz a felek között, amikor a 43. minutumban Ilyés kettőre növelte a lila-fehér előnyt. A fordulás után még az is belefért a hazaiaknak, hogy büntetőt hibázzanak, hiszen még így is sikerült két gólt szerezniük Miklya és Ilyés révén, akik így beállították a négy-nullás végeredményt.

Csapatunk sima veresége azt jelenti, hogy a harmadik helyért még nyílt a harc csapatunk és a Szarvas között, valamint a bajnoki cím sorsa sem dőlt még el. Egy hét múlva utolsó hazai mérkőzésünket játsszuk ebben a szezonban, a Méhkerék csapatát fogadjuk, akiknek már egy pont is elég lesz a bajnoki címhez.

Békéscsabai Előre II. – Körösladányi MSK 4 – 0 (2 – 0)
Gólszerzők:
Seres B. a 28., Ilyés T. a 43., a 75. és Miklya M. a 67. percben.
Sárga lap: Láza D. a 83. ill. Viczián D. a 16., Kristóf G. az 52., Nagy B. a 74. és Zsömbörgi M. a 78. percben.

Békéscsabai Előre II.: Czinanó A. — Barbu R., Kun L. (Zsilinszki M. a 71’), Mácsai L., Balog Zs., Seres B., Ilyés T., Miklya M. (Balogh S. a 80’), Láza D., Pusztai A. (Máris D. a 67’), Babinyecz B.

Vezetőedző: Brlázs István Gábor

Körösladányi MSK: Nagy B. — Zsömbörgi M., Juhász D. (Farkasinszki L. a 46’), Viczián D. (Takács B. a 46’), Knyihár D., Papp Zs., Zelenyánszki L. (Kovács F. a 46’), Kristóf G., Hajdu Zs. (Komódi B. a 71’), Kéki Cs., Burai I. D.

Vezetőedző: Fodor Sándor

A 30. forduló eredményei itt tekinthetőek meg

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkettő − öt =