Körösladányi MSK

NBIII-ból érkezik erősítés a védelembe

Öt új játékos csatlakozott eddig keretünkhöz a nyár folyamán, legutóbb Baráth Bence érkezését jelenthettük be. A mai napon újabb játékos szerződött Körösladányba, az NBIII-as Hódmezővásárhelyből érkezik erősítés a védelembe.

 

A mindössze 24 éves Szántó Mihály Sándor kötelezte el magát csapatunkhoz a napokban. Főként a védekezésben lesz bevethető a futballista, aki utánpótlás szinten az I. és II. osztályban is szerepelt a Békéscsaba és a Kaposvár csapataival. A Békéscsaba második gárdájával az NBIII-at is megjárta felnőtt játékosként, majd egy kaposvári kitérő után Gyulán húzott le egy szezont, szintén a harmadik vonalban. Legutóbb a Hódmezővásárhely csapatában futballozott. Sok sikert kívánunk újonnan érkező játékosunknak Körösladányban!

Körösladányi MSK

Érkezők: Bozsó Milán (Gyulai Termál), Bagyinszki Attila (Méhkerék), Krajcs Gábor (Méhkerék), Fülöp Tamás (Gyulai Termál), Baráth Bence (Bcs. Előre II.), Szántó Mihály Sándor (Hódmezővásárhely)
Távozók: Kéki Csaba (?), Viczián Dániel (Békéscsabai MÁV), Zsömbörgi Márton (?), Kristóf Gergő (?), Takács Balázs (?), Kovács Ferenc (?), Komódi Balázs (?)


Felkészülés

Eredmény:

Körösladány – Mezőtúr 9 – 2

Következik:

szerda, 18:00 – Körösladány – Békéscsabai Előre II.
szombat – Körösladány – Karcag

Kép: Hódmezővásárhelyi FC facebook oldala

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

19 − 3 =