Körösladányi MSK

Magyar Kupa – Bravúros győzelem a 93. percben

Nem mindennapi találkozót láthatott az, aki szerdán a Vésztő – Körösladány kupamérkőzést választotta délután. A mérkőzés egészen a 88. percig egy-egyes döntetlenre állt, a vége azonban három-kettő lett csapatunk javára, így mi ünnepelhettük a továbbjutást.

 

A 25. percben a hazaiak kerültek előnybe egy eladott labdát követően. Benyó Norbert a kapusra vihette a pöttyöst, eltolta mellette majd a kapuba passzolta. (1-0) Sokáig nem maradtunk adósak a góllal, hiszen a 39. minutumban Hajdu szögletét Zsíros Péter a röviden bólintotta a vendéglátók kapujába. (1-1) A folytatásban nem változott a játék képe, a hazaiak kontrákra játszottak, míg mi próbáltunk támadást építeni. Így nem is változott a mérkőzés állása egészen a 88. percig, amikor egy hazai szöglet után kontrát vezettünk, Hajdu jobb oldalról a hosszúra ívelte a labdát, ahol érkezett Bozsó Milán és közelről, kapásból a kapuba talált. (1-2)

Ekkor azonban még nem volt vége a meccsnek, pedig sokan gondolhatták, hogy eldőlt a találkozó. A 91. percben sarokrúgást végeztek el ismét a vésztőiek, ebből viszont már nem lett körösladányi kontra, hiszen a középen fejelni tudó Bányai Péter eredményes volt. (2-2) Ez viszont még nem az utolsó csavar volt a találkozón, hiszen a 93. percben Fülöp nagy bedobása után, a kifejelt labdát Bozsó Milán tizenhatról vágta a léc alá. (2-3)

A harmadik körösladányi gól már eldöntötte a találkozót, így csapatunk bekerült az utolsó fordulóba, ahol győzelem esetén már a főtáblára jutunk. Lehetséges ellenfeleink: Jamina, Nagyszénás, Szarvas.

Vésztői SE – Körösladányi MSK 2 – 3 (1 – 1)
Gólszerzők: Benyó N. a 25., Bányai P. a 91. ill. Zsíros P. a 39., Bozsó M. a 88. és a 93. percben.
Sárga lapok: Lázár T. a 28., Gedó L. az 52., Tokaji Zs. a 60., Benyó N. a 71., Bányai P. a 78. ill. Ruzsa Z. a 28. és Farkasinszki L. a 87. percben.

Vésztői SE: Kapusi G. – Hoffmann T., Bányai P., Gedó L. (Papp D. a 74′), Lázár T., Benyó N., Horváth D., Tokaji Zs. (Fazekas J. a 80′), Tóth K., Farkas F., Kardos I.

Körösladányi MSK: Zsibrita G. – Ruzsa Z. (Fülöp T. a 46′), Hajdu Zs., Farkasinszki L., Bozsó M., Papp Zs., Zelenyánszki L. (Bagyinszki A. a 46′), Zsíros P., Szántó M., Krajcs G., Burai I. D. (Juhász D. a 66′)

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

9 − 1 =