Körösladányi MSK

A hajrában dőlt el a találkozó Mezőhegyesen, most nem a mi javunkra

Az első félidőben még vezetést szerzett csapatunk, azonban a hazaiak előbb kiegyenlítettek, majd a második félidő végén büntetőből a vezetést is megszerezték. A pontszerzés érdekében teljesen kitámadó együttesünk védelmét a hosszabbításban még egyszer mattolta a hazai csapat.

 

Tizenegy percet kellett várni az első helyzetre, Fülöp remek meglátása után Bozsó került helyzetbe, de a hazai kapus bravúrral védte a lehetőséget. Nem úgy a 16. percben, amikor Bagyinszki Attila elé került egy lepattanó labda, játékosunk pedig tizenhétről okosan a jobb alsóba tekerte a pöttyöst. (0-1) A gól után szinte egyből kapusunknak is akadt dolga, ám a másik térfélen Vígh kapusnak jobban kellett figyelnie a 20. percben. Krajcs erőből ellőtt szabadrúgása jött ki róla, végül a védők szabadítottak fel Fülöp elől. A 29. minutumban aztán tizenegyest kapott a Mezőhegyes, a pontrúgást pedig Ács Levente értékesítette, ezzel csapatát visszahozta a meccsbe. (1-1) A félidő végére még egy szabadrúgás is járt a vendéglátóknak, Dócza lövését viszont Nagy védte.

A fordulás után szinte egyből Farkasinszkinek kellett figyelnie, Dócza beadása után Péli elől mentett védőnk. Alig tíz perc telt el a második félidőből, amikor talán a meccs legnagyobb helyzetét láthatták a nézők: mezőhegyesi kontra végén Nagy kapus védett bravúrral, majd a közelről ismétlő támadó lövését Zsíros a gólvonalról vágta ki. A kezdeti mezőhegyesi lehetőségeket még egy-két távoli próbálkozás követte, de ezután érdemi helyzet egyik oldalt sem alakult ki, egészen a 75. percig. Ekkor Fülöp egy sarokrúgás után tudott fejelni középen, ezt védte a kapus, Krajcs ismétlését pedig a kapu torkából tisztázták a védők.

A hajrába érve kiélezett lett a találkozó, a 86. percben pedig eldőlni látszott a pontok sorsa. A Mezőhegyes újabb büntetőt kapott, melyet Ács Levente újfent értékesített. (2-1) Pár perc maradt hátra, így együttesünk mindent feltéve egy lapra kitámadott, a 92. percben pedig egy bedobásnál mindenki előre ment, aminek eredményeképpen egy hazai kontra után Rotár Péter állította be a végeredményt. (3-1)

Két forduló után a bajnokságban még nem sikerült nyernünk, jövő héten hazai környezetben az újonc OMTK-ULE ellen lehet javítani.

Mezőhegyesi SE – Körösladányi MSK 3 – 1 (1 – 1)
Gólszerzők:
Ács L. a 29., a 86. (mindkettőt 11-esből), Rotár P. a 92. ill. Bagyinszki A. a 16. percben.
Sárga lapok: Ács L. a 20., Dócza G. a 37., Dajcs Á. a 42. ill. Szántó M. a 86. percben.

110 néző

Mezőhegyesi SE: Vígh T. — Ács L., Dajcs Gy., Dajcs Á., Lugasi M., Bojtos A. (Rotár P. a 87’), Mátó A., Túri T. (Szlovák N. a 46’), Dócza G., Lukács L., Péli T. (Nagy Sz. a 75’)

Vezetőedző: Ölei Dezső

Körösladányi MSK: Nagy B. — Juhász D., Ruzsa Z. (Farkasinszki L. a 46’), Knyihár D. (Hajdu Zs. a 60’), Bozsó M., Bagyinszki A., Papp Zs. (Burai I. D. az 54’), Fülöp T., Zsíros P., Krajcs G., Szántó M.

Vezetőedző: Fodor Sándor

Ölei Dezső: Bravúros győzelmet arattunk egy jól játszó csapat ellen, nem érdemtelenül.

Fodor Sándor: Elismerésem a hazai csapatnak.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kilenc − 1 =