Körösladányi MSK

Szombaton a bajnokságban csapunk össze az OMTK-ULE csapatával

Az újonc OMTK-ULE együttese látogat Körösladányba hétvégén, most viszont a bajnoki kiírásban találkozik egymással a két csapat. Idén már egy mérkőzést lejátszottunk soros ellenfelünk ellen, akkor mi diadalmaskodtunk.

 

Villanyfényes mérkőzéssel folytatódik a bajnokság csapatunk számára, szombat este fogadjuk az újonc orosházi csapatot, az OMTK-ULE-t. Nem lesz számunkra ismeretlen ellenfelünk, hiszen augusztusban egyszer már szembe kerültek egymással a felek, akkor a Magyar Kupa megyei selejtezőjében vívtunk eredményes párharcot az orosházi klubbal, négy-kettő arányban sikerült nyernünk.

A bajnokság eddig egyik csapat számára sem úgy alakult, ahogy azt feltétlen eltervezték, hiszen míg csapatunk egy pontot szerzett, addig az újonc gárda egyet sem. Mi hazai pályán a Szeghalom ellen értünk el döntetlent, múlt héten pedig nagy meglepetésre a Mezőhegyes otthonában szenvedtünk vereséget. Érdekesség, hogy mindkét találkozón inkább csapatunk dominált, a győzelem viszont elmaradt. Az OMTK az első fordulóban Szarvason kapott ki, majd a második körben hazai pályán a Kondorost izzasztották meg, de pontot ez a produkció sem eredményezett.

A cél tehát mindkét oldalon az első győzelem bezsebelése lesz. Tény, hogy a bajnokság ezen szakaszában egy siker nagy lökést jelentene nekünk, viszont sűrű is a programunk, hiszen két kupában is harcolunk a bajnokság mellett. Hétvégén a tartósan sérült Paulik Á. mellett Zsíros sem lesz bevethető, többi játékosunk viszont ott lehet a pályán, remélhetőleg a kisebb sérüléssel bajlódó futballisták is játékra alkalmasak lesznek.

Az örökmérleg alapján kettő meccsből kettőt mi nyertünk meg, viszont bajnoki találkozót még egyszer sem játszottunk az OMTK-val. Itt lesz az idő megszerezni első sikerünket, reméljük, hogy a kupasiker után a bajnokságban is legyőzzük ellenfelünket! Hajrá Ladány!!!

2018. augusztus 25., 19:00
Körösladányi MSK – OMTK-ULE

Örökmérleg:

Körösladányi győzelem: 2
döntetlen: 0
OMTK-ULE győzelem: 0

Előző mérkőzés:
OMTK-ULE – Körösladány 2 – 4 (MK)
OMTK-ULE – Körösladány 1 – 2 (MK)

A 3. forduló párosításai: Kondoros – Nagyszénás, Vésztő – Békéscsabai Előre II., Gyula – Jamina, Szeghalom – Mezőhegyes

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

12 − 7 =