Körösladányi MSK

Az újonc nagyszénásiak otthonában vár ránk nehéz mérkőzés

Szombat délután az újonc Nagyszénás otthonában lépünk pályára, ahol korántsem számíthatunk egyszerű találkozóra. A hazaiak jól kezdték a szezont, és már néhány meccs alatt bizonyították, hogy a felsőházi rájátszásba is simán lehet helyük tavasszal.

 

Magabiztosan kezdte a szezont a nagyszénási klub, hiszen három mérkőzésből kettőt megnyertek, egyszer pedig vereséget szenvedtek. A Vésztőt és a Kondorost sikerült legyűrniük, utóbbi nagyobb bravúrnak számít. Egyetlen vereségüket a bajnokaspiráns Szarvas ellen szenvedték el, de ezt is csak minimális arányban. Az eddigi három mérkőzésük rendre szoros találkozót hozott, ami viszont érdekesség, hogy sok sárga kártya kerül elő a csapat meccsein. 270 perc alatt 22-szer villant a sárga (nem csak szénási oldalon), ez pedig meccsenként 7 lapot jelent.

Csapatunk eredményei kezdetben nem akartak jönni, egyszer sikerült nyernünk eddig, múlt héten az OMTK-ULE csapatát győztük le. Ez a siker talán visszaállítja a csapatot a helyes útra, ebből lehet meríteni a hétvégi derbire. A Nagyszénás otthonában masszív védelemmel fogjuk szemben találni magunkat, úgyhogy minden játékosunknak kétszer annyit kell nyújtania a siker érdekében, mint eddig. A két csapat legutóbb négy éve találkozott egymással, ekkor volt legutóbb első osztályú a Nagyszénás.

Már azokban a szezonokban is rendre parázs mérkőzéseket vívott egymással a két fél, reméljük most csak férfiasan kemény játékot láthatunk és körösladányi sikert, ahogy az volt négy éve márciusban is. Az akkori győztes csapatból jelenleg csak Papp Zs. és Laksteter J. van a mostani keretben is benne. Hajrá Ladány!!!

Örökmérleg:

Nagyszénási győzelem: 1
döntetlen: 0
Körösladányi győzelem: 5

Előző mérkőzések:
Nagyszénás – Körösladány 2-3 (2014)
Körösladány – Nagyszénás 3-0 (2013)
Nagyszénás – Körösladány 2-1 (2012)
Körösladány – Nagyszénás 4-1 (2011)
Körösladány – Nagyszénás 3-2 (2006)
Nagyszénás – Körösladány 0-2 (2005)

További párosítások: Békéscsabai Előre II. – Szarvas, Gyula – Szeghalom, Jamina – Vésztő, OMTK-ULE – Mezőhegyes

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

6 + 1 =