Körösladányi MSK

Fordulatos mérkőzés végén egy ponttal távozhattunk Nagyszénásról

A hazai nagyszénásiak az első félidőben kétgólos előnyre tettek szert, ezt viszont a második játékrész legelején gyorsan le is dolgoztuk. Sőt, sikerült megszereznünk a vezetést is, azonban a hajrában lőtt gólunkra még volt válasza a hazaiaknak, így csak egy ponttal lettünk gazdagabbak.

 

Már a nyolcadik percben megszerezték a vezetést a hazaiak, labdát veszítettünk a tizenhatosunknál, amit Füredi Szabolcs góllal büntetett. (1-0) Jó tíz perccel később Burai beadása után Bozsó pörgette a labdát a kapufára, majd Bozsó és Szántó távoli próbálkozását láthatták a nézők, de ezek nem tartogattak komolyabb veszélyt a hazai kapura. A 24. percben Hajdu és Krajcs játszott össze, utóbbi lőtt, de kapu mellé, egy perc múlva pedig Bagyinszki beadását kellett Bordás kapusnak a támadónk elől elcsípnie.

A 26. minutumban kontrát vezetett a hazai gárda, Nagy Sz. tudott lőni a támadás végén, Nagy B. kapusunk pedig bravúrral védett. A 39. percben már kapusunk sem segíthetett, Nagy Szabolcs ziccerben lépett ki, és nem is hibázott ekkora helyzetben. (2-0) A félidő zárásaként Burai beadása után Bagyinszki lőtt, de a kapus ezt a lehetőséget fogta.

A második félidőt nagyon jól kezdte csapatunk, már az 54. percben érkezett a szépítő gólunk: Bagyinszki beadására Papp Zsolt érkezett középen, játékosunk pedig a hálóba helyezte a pöttyöst. (2-1) Négy perccel később már egál volt az állás, Juhász robogott el szélen, a visszapasszolt labdáját pedig Bozsó Milán lőtte a kapuba. (2-2) A 69. minutumban akár a vezetést is megszerezhettük volna, ám Papp Zs. tizennyolc méterről leadott lövése picivel kapu fölé szállt. A másik oldalon is volt helyzet, Nagy Sz. egy előre vágott labdára csapott volna le, de Nagy kapus remekül élt együtt a játékkal.

A találkozó hajrájába érve felgyorsultak az események: a 77. percben egy kontra végén Bozsó megszerezhette volna a vezetést, de a kapus bravúrral védte a lövését, majd Hajdu beadása után Szántó fejelt, de ez is a hálóőré lett. A 79. percben sikerült begyötörnünk a harmadik gólt, ekkor már érett a találat a beszorult hazaiak ellen. Bagyinszki bal oldalról érkező beadását a hosszún Bozsó Milán kapásból lőtte a kapuba. (2-3) Örömünk azonban nem lehetett teljes, hiszen három perc múlva Füredi Szabolcs szabadrúgását kapusunk kiejtette, a labda pedig a gólvonal mögé került, így a hazaiak visszajöttek a meccsbe. (3-3) Sok idő már nem maradt, így újabb gól nem is született, bár a 87. minutumban Laksteter szabadrúgásánál nagyot kellett védenie a kapusnak.

Ahogy az várható volt, a Nagyszénás otthonában nehéz mérkőzés várt csapatunkra és a mai napon egy pontot sikerült szereznünk. Elkerülhető gólokat kaptunk, ezen javítanunk kell a jövőben. Jövő hét szerdán Jaminában lépünk pályára, tét a főtábla, hétvégén pedig szabadnaposak leszünk.

Nagyszénási SE – Körösladányi MSK 3 – 3 (2 – 0)
Gólszerzők:
Füredi Sz. a 8., a 82., Nagy Sz. a 39. ill. Papp Zs. az 54., Bozsó M. az 58. és a 79. percben.
Sárga lapok: Zábrák Z. a 65., Vincze A. a 88., Márk Á. a 88. ill. Zelenyánszki L. a 61., Knyihár D. a 74. és Bozsó M. a 82. percben.

Nagyszénási SE: Bordás S. — Godár Gy., Zábrák Z. (Kecskeméti S. a 69’), Albert L., Libor G. (Styecz D. a 89’), Miszlai L., Füredi Sz., Vincze A., Nagy Sz., Szilágyi H. (Vili M. a 63’), Márk Á.

Vezetőedző: Boér Zsolt

Körösladányi MSK: Nagy B. — Juhász D., Szántó M., Burai I. D. (Laksteter J. az 53’), Hajdu Zs. (Farkasinszki L. a 85’), Knyihár D., Bozsó M., Bagyinszki A., Papp Zs. (Zsíros P. a 77’), Zelenyánszki L., Krajcs G.

Vezetőedző: Fodor Sándor

A mérkőzés képgalériáját megtekintheti ezen a linken.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 + tizenhárom =