Körösladányi MSK

Hátrányból fordítva nyertük meg a békéscsabai rangadót

Pénteken a hatodik forduló küzdelmei Békéscsabán elkezdődtek, ahol a Békéscsabai Előre II. fogadta csapatunkat délután 16 órától. A mérkőzésen a hazaiak kerültek ugyan előnybe, de a második félidő végén megfordítottuk a találkozót.

 

A fiatalos Békéscsaba számára alakult kedvezően a mérkőzés első félideje, hiszen a 37. percben Ilyés Tamás révén megszerezték a vezetést, így a szünetre is egygólos előnnyel mehettek. A második játékrészben azonban nem adta fel csapatunk a küzdelmet, ennek eredményeképpen a 77. minutumban Papp Zsolt bal alsóba helyezett labdája gólt ért. Az egyenlítés éppen jókor jött, hiszen bő tíz percünk maradt a fordításra, ami nem is maradt el. A 88. percben Ruzsa Zoltán révén megszereztük a győztes találatot, így pedig nagyon értékes három pontot szereztünk a lila-fehérek ellen.

Békéscsabai Előre II. – Körösladányi MSK 1 – 2 (1 – 0)
Gólszerzők:
Ilyés T. a 37. ill. Papp Zs. a 77. és Ruzsa Z. a 88. percben.
Sárga lapok: Borbély Zs. a 34., Varga T. a 83. ill. Zsíros P. a 45., Krajcs G. a 80. és Laksteter J. a 93. percben.

Békéscsabai Előre II.: Uram J. — Kmetykó M., Nyéki B., Ilyés T. (Kovács T. a 46’), Bukor Z., Mácsai L., Balog Zs., Styecz B. (Balogh S. a 83’), Borbély Zs., Láza D. (Körömi Z. a 86’), Zsilinszki M. (Varga T. a 81’)

Vezetőedző: Brlázs G.

Körösladányi MSK: Nagy B. — Juhász D., Knyihár D., Bozsó M. (Laksteter J. a 60’), Bagyinszki A. (Fülöp T. a 46’), Papp Zs. (Farkasinszki L. a 90’), Zelenyánszki L., Zsíros P., Szántó M., Hajdu Zs. (Ruzsa Z. a 66’), Krajcs G.

Vezetőedző: Fodor Sándor

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

14 − 12 =