Körösladányi MSK

Sportszerű mérkőzésen, hét gólt szerezve jutottunk tovább

Szerda délután Békésszentandráson léptünk pályára, ahol a Békés Megyei Kupa második fordulóját rendezték meg. A másodosztályú csapat ellen sportszerű mérkőzésen sikerült magabiztos arányban nyernünk, így továbbjutottunk. A sorozat tavasszal folytatódik.

 

Nem sokáig kellett várni az első gólig szerdán, hiszen Zsíros találata már a 11. percben érkezett. Ezután egymás után jöttek a találatok, csapatunk hét gólig meg sem állt. A Megye II-es klub ellen magabiztosan sikerült nyernünk, így bekerültünk a legjobb tizenhat csapat közé. A megyei kupasorozat tavasszal folytatódik a 3. fordulóval.

Békésszentandrási HMSE – Körösladányi MSK 0 – 7 (0 – 4)
Gólszerzők: Zsíros P. a 11., Laksteter J. a 20., Olasz I. (ög.) a 22., Krajcs G. a 36., Bozsó M. a 47., a 76. (11-esből) és Papp Zs. a 67. percben.

Békésszentandrási HMSE: Szabó Z. – Olasz I., Szabó M. (Pásztor D. az 58′), Gulyás Á., Bódai N., Nemcsényi B., Sajben G., Uhljár Sz., Tasi K. (Kiss T. a 65′), Tasi N., Kis M.

Körösladányi MSK: Zsibrita G. – Juhász D. (Fülöp T. a 46′), Ruzsa Z., Burai I. D., Farkasinszki L., Papp Zs., Zelenyánszki L. (Bagyinszki A. a 46′), Zsíros P. (Szentpéteri M. a 46′), Krajcs G. (Knyihár D. a 68′), Szántó M., Laksteter J. (Bozsó M. a 46′)

Vezetőedző: Fodor Sándor

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 × 5 =