Körösladányi MSK

Hajrában szerzett gólokkal győztük le a vésztői együttest

Sokáig tartotta magát a vésztői csapat szombaton a Sárréti rangadón, viszont a hajrában két gólt is szereztünk, amire eggyel válaszoltak a vendégek, így itthon tartottuk a három pontot. A vendégek tíz emberrel fejezték be a találkozót.

 

Már az első játékrészben is csapatunk volt aktív, sőt ekkor is adódtak előttünk olyan helyzetek, amikből vezetést is szerezhettünk volna, ám a gól elmaradt. A gól nélküli fordulás után továbbra is támadásban maradtunk, ám a helyzetek elég sokáig nem akartak góllá érni. A 84. percben aztán megtört a jég, vésztői labdavesztés után Burai I. Dávid elé centerezték a labdát a társak, aki a hosszún üresen érkezett és góllal fejezte be az akciót. (1-0) A 87. percben aztán Hoffmann Tamás megkapta második sárga lapját, így emberhátrányba került a Vésztő, amit egy perc múlva ki is használtunk. Laksteter Jován egy védelmi megingást kihasználva helyezte a labdát a hálóba. (2-0) Ekkor azonban még nem volt vége a mérkőzésnek, mert a 91. percben egy félpályáról felívelt szabadrúgást követően Tóth Krisztián fejelte a kapunkba a lasztit. (2-1)

Győzelmünk megérdemelt a Vésztő ellen, ezzel a sikerrel pedig a második helyre léptünk előre. Az alapszakasz odavágóiból már csak két forduló van hátra, csapatunk a Szarvassal és a Kondorossal meccsel még, mielőtt újra a Szeghalommal játszanánk.

Körösladányi MSK – Vésztői SE 2 – 1 (0 – 0)
Gólszerzők: Burai I. D. a 84., Laksteter J. a 88. ill. Tóth K. a 91. percben.
Sárga lapok: Knyihár D. a 65. ill. Lázár T. a 23. és Papp D. a 73. percben.
Kiállítva: Hoffmann T. (Vésztő) a 87. percben.
Jók: Zelenyánszki L., Burai I. D., Laksteter J. ill. Bányai P., Farkas F., Gedó L., Lázár T.

200 néző

Körösladányi MSK: Nagy B. – Ruzsa L., Knyihár D., Bozsó M. (Burai I. D. az 52′), Bagyinszki A. (Juhász D. a 65′), Papp Zs., Zelenyánszki L., Fülöp T., Zsíros P., Krajcs G. (Laksteter J. a 46′), Szántó M.

Vezetőedző: Fodor Sándor

Vésztői SE: Kapusi G. – Hoffmann T., Bányai P., Gedó L., Lázár T. (Kirimi P. a 80′), Horváth D. (Fazekas J. az 50′), Tokaji Zs. (Szabó S. a 78′), Tóth K., Papp D., Farkas F., Kardos I. (Benyó N. a 73′)

Vezetőedző: Zsiros György

Fodor Sándor: Végig irányítottuk a mérkőzést a rendkívül határozottan kapuja elé tömörülő vendégcsapat ellen. A folyamatos nyomás hatására sikerült megtörnünk az ellenfél védekezését, így megérdemelten tartottuk itthon a három pontot.

Zsiros György: Óriásit küzdöttek a srácok, a végére elfáradtunk és jöttek az egyéni hibák.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizennégy − 11 =