Körösladányi MSK

Két pontot hagytunk Szarvason a szombati rangadón

Kétszer is vezettünk, viszont a hajrában pontot mentett a hazai csapat. A szarvasiak otthonában közel álltunk a győzelemhez, értékes pontok maradtak a körösparti településen.

 

Az első félidő első felében nem forogtak igazán veszélyben a kapuk, az első említésre méltó esemény a 28. percben történt, ekkor Fülöp passzából Papp Zs. tudott lőni, ekkor azonban az oldalsó kapufa még kisegítette a hazaiakat. A 31. percben már nem tudott senki és semmi sem segíteni a hazaiakon, Bozsó Milán remek lövése a hálóban landolt. (0-1) A félidő hajrájában még Papp Zs. próbálkozott szabadrúgásból, nem sokkal tévedett játékosunk, majd a 41. percben Bagyinszki lövését kellett bravúrral védenie Lévainak.

A második játékrész hazai lehetőségekkel kezdődött, Sztojka jó helyről végzett el szabadrúgást, de ez csúnyán kapu fölé ment, a következő pedig lesen találta a társat. Az 56. percben a harmadik szabadrúgásból már gól lett, Polonszki Patrik a beívelt labdát a kapunkba csúsztatta. (1-1) A gól kissé megfogta a csapatot, ezután inkább a Szarvas volt aktívabb, ám a 65. percben újra mi kerültünk nagy helyzetbe. Hajdu ugratta ki Bozsót, aki egyből lőtt, Lévai pedig bravúrral védett.

A 70. percben újra Hajdu adott remek labdát, most Papp Zsolt volt a társ, aki védőjét lefutva Lévai kapust is mattolta. (1-2) A folytatásban lett volna lehetőségünk eldönteni a találkozót, de a támadások befejezése rendre rosszul sikerült, Krajcs lövése járt legközelebb a célhoz, de az ő próbálkozása is kicsivel elkerülte a kaput. A 85. percben pedig a másik oldalon egy rossz fejes után Zima Dániel lőtt egyből, a labda pedig a hálóban landolt. (2-2) A végére még maradtak izgalmak, hiszen az utolsó percben Burai szöglete után a gólvonalról szabadítottak fel a hazaiak, ám végül az újabb gól elmaradt, így döntetlennel zárult a találkozó.

Az első félidőt teljes egészében csapatunk uralta, viszont a második játékrész elején a szarvasiak több szabadrúgást is rúghattak, amiből sikerült kiegyenlíteniük. A gól kis ideig megfogta a csapatot, ezután pedig sikerült újra vezetést szereznünk, de a hazaiak erre is válaszoltak a hajrában.

Szarvasi FC – Körösladányi MSK 2 – 2 (0 – 1)
Gólszerzők:
Polonszki P. az 56., Zima D. a 85. ill. Bozsó M. a 31. és Papp Zs. a 70. percben.
Sárga lapok: Medvegy Á. a 45., Sztojka Á. az 51., Murvai D. az 57. ill. Fülöp T. a 32., Knyihár D. a 69. és Laksteter J. a 93. percben.

400 néző

Szarvasi FC: Lévai B. — Polonszki P., Zima D., Murvai D., Bakró G., Kriska N., Piti L. (Klimaj Z. a 77’), Farkas N. (Magyar M. a 74’), Sztojka Á., Medvegy Á., Szikora M.

Vezetőedző: Rétes Pál

Körösladányi MSK: Nagy B. — Ruzsa Z., Knyihár D., Bozsó M. (Burai I. D. a 64’), Bagyinszki A., Papp Zs. (Laksteter J. a 86’), Zelenyánszki L., Fülöp T. (Hajdu Zs. a 60’), Zsíros P. (Juhász D. a 74’), Krajcs G., Szántó M.

Vezetőedző: Fodor Sándor

Rétes Pál: A múlt hetihez hasonlóan mai is ellentétes félidők jellemezték a mérkőzést. Megmaradva a realitás talaján, a döntetlen igazságosnak mondható.

Fodor Sándor: Elismerésem a csapatunknak, győzelmet érdemeltünk volna. Mind erkölcsileg, mind fair play-ben és játékban is felülmúltuk a hazaiakat.

A mérkőzés képgalériája elérhető ide kattintva.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

húsz + húsz =