Körösladányi MSK

Szeghalmi győzelmünkkel az élre ugrottunk

Szombat délután Szeghalmon lépett pályára felnőtt csapatunk, ahol igazi Sárréti rangadót rendeztek. Az izgalmas összecsapás legvégén mi örülhettünk, hiszen kettő-egy arányban sikerült nyernünk. A Nagyszénás botlásával pedig az élre kerültünk.

 

Jól kezdte a csapat a mérkőzést, hiszen a 13. percben megszereztük a vezetést Szeghalmon. Burai fordult le jól a védőjéről, majd a beadására Bozsó Milán érkezett középen, aki fejjel nem hibázott. (0-1) Pár perccel később Bozsó lövését blokkolták a védők, a 26. percben pedig Tatár labdaszerzése után Kovács tudott lőni, de sokkal elkerülte a lövés a kapunkat. A félidő zárásaként a 37. minutumban Boros próbálkozott távolról, ám Nagy kapus jól élt a játékkal és szögletre mentett.

A második félidő nagy helyzettel indult a részünkről: Papp sarokrúgását középen a kapura tudta fejelni egyik támadónk, de a gólvonalról tisztáztak a hazaiak. Ami az egyik oldalt kimaradt, az a másikon gól lett, az 50. percben Boros szerzett labdát, beadására pedig üresen érkezett a hosszún Mészáros Máté, aki élt is a lehetőséggel. (1-1) A gól után szinte egyből válaszolhattunk volna, azonban Papp fejese nem talált kaput, a másik oldalon pedig Kovács beadása után nekünk kellett a gólvonalról menteni.

A 67. percben szabadrúgást kapott jó helyről a Szeghalom, Wéber lőtte kapura a lasztit, de Nagy kapus bravúrral védett. A 73. percben sikerült újra megszereznünk a vezetést, Hajdu remek passzal szolgált Laksteter Jovánnak, aki a védőit beforgatva, tizenötről a kapuba lőtt. (1-2) Nem sokkal később Laksteter szabadrúgásból is próbálkozhatott, ám ez a sorfalban elhalt, majd a hosszabbításban Hajdu nagy helyzetben kapu mellé emelte a labdát, így maradt az egy-kettes állás.

Csapatunk nagy küzdelemben egy remek ellenféllel szemben tudott nyerni szombaton. A fiúk mindent megtettek a siker érdekében, játékban sikerült felülmúlnunk ellenfelünket, a második félidei rövidzárlattól eltekintve legalább egy góllal jobbak voltunk ellenfelünknél.

Szeghalmi FC – Körösladányi MSK 1 – 2 (0 – 1)
Gólszerzők:
Mészáros M. az 50. ill. Bozsó M. a 13. és Laksteter J. a 73. percben.
Sárga lapok: Tatár S. a 44., Wéber L. a 81., Boros Á. a 90. ill. Burai I. D. a 23., Laksteter J. a 76. és Szántó M. a 90. percben.

Szeghalmi FC: Baranyi S. — Tatár S., Kovács Gy., Veres Zs., Boros Á., Mészáros M., Ruzsa Sz., Turcsek Sz. (Mező S. a 76’), Bakk Á. (Abdul a 81’), Wéber L., Tóth G. (Cserna R. a 67’)

Vezetőedző: Janis János

Körösladányi MSK: Nagy B. — Ruzsa Z., Burai I. D. (Farkasinszki L. a 88’), Knyihár D., Bozsó M. (Laksteter J. a 65’), Bagyinszki A. (Juhász D. az 54’), Papp Zs., Fülöp T., Zsíros P., Krajcs G. (Hajdu Zs. az 54’), Szántó M.

Vezetőedző: Fodor Sándor

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kilenc + hat =