Körösladányi MSK

UP – Pont nélkül maradtak csapataink

Ifjúsági és serdülő csapatunk is hazai pályán fogadta a Szarvast, kevesebb sikerrel, mint a felnőttek. Az U19-es korosztály pénteken csupán egy góllal maradt alul, a serdülő viszont hat-egy arányban kapott ki szombat délelőtt. A legkisebbeknek egy hét pihenő után a Vésztő ellen folytatódik majd a szezon, míg az ifisták Okányban lépnek pályára jövő héten.

 

Serdülő (U16) bajnokság, 13. forduló:

Körösladányi MSK – Szarvasi FC 1 – 6 (1 – 1)
Gólszerzők: Szuroka Zs. a 38. ill. Moleri R. a 10., a 82., Kerekes S. az 54., az 57., Zahorecz S. az 58. és Bány B. a 67. percben.
Sárga lapok: Szuroka Zs. a 89. ill. Nagy R. a 60. percben.

Körösladányi MSK: Szurgent Cs. – Somogyi M., Szántó D., Agárdi R. (Novák M. a 75′), Földi D., Szántó B., Szuroka Zs., Győri V., Keresztesi P. (Botos B. a 75′), Egeresi L., Szabó M.

Utánpótlás vezetőedző: Keresztesi János

Szarvasi FC: Kugyela K. – Molnár E. (Cziglédczky S. a 75′), Sztancsik M., Lénárt F. (Bódi M. a 78′), Bágy B. (Bogdán B. a 71′), Moleri R., Nagy R. (Bakró J. a 63′), Zahorecz S. (Truczka Á. a 71′), Korbely P. (Kósa L. a 78′), Pecnyik G. (Bencze S. a 75′), Kerekes S.

Utánpótlás edző: Sechna Gábor


Ifjúsági (U19) bajnokság, 16. forduló:

Körösladányi MSK – Szarvasi FC II. 0 – 1 (0 – 1)
Gólszerző: Varga I. a 43. percben.

Körösladányi MSK: Vass K. (Szurgent Cs. a 70′) – Zombori G., Szentpéteri M., Győri V. (Lipcsei I. az 50′), Szántó Cs., Mravik M. (Somogyi M. a 65′), Szabó M., Szuroka Zs. (Tóth I. a 88′), Almási B., Bozsányi R., Egeresi L.

Utánpótlás vezetőedző: Keresztesi János

Szarvasi FC: Maginyecz M. – Cziglédczky S. (Pavlovics B. a 60′), Takó L., Gyurik D. (Zahorecz K. a 70′), Farkas N., Szopka N. (Bágy B. a 46′), Szebegyinszki R., Varga I., Rohony M., Szappanos Á., Lénárt F. (Lázár D. a 46′)

Utánpótlás edző: Kondacs János

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

17 − kettő =