Körösladányi MSK

Laksteter csereként duplázott, győzött csapatunk Szeghalmon

Izgalmas, szoros küzdelmet hozott a szomszédvárak csatája, ugyan kettő-nullra sikerült nyernünk Szeghalmon, de csak a mérkőzés hajrájában szereztük meg a mindent eldöntő gólokat. Laksteter J. csereként beállva duplázott, támadónk jól szállt be a mérkőzésbe.

 

A mérkőzés elején szinte csak mezőnyjátékot láthattak a nézők, hiszen egy-egy szabadrúgáson kívül sok esemény nem történt a kapuk körül, amiből igazi gólhelyzet alakulhatott volna ki. A 21. percben feljegyezhettünk egy kapura lövést, Burai szögletét Szabó Bozsó felé fejelte, aki egyből lőtt, de a kaput nem találta el. Tíz perccel később Papp Zs. oldalról próbálkozott beadással, ám Patka az érkező játékosok elől lehúzta a labdát, így veszély ebből sem lett. A 38. minutumban az első valamire való helyzetet írhattuk fel, Zelenyánszki jó passzából Bagyinszki egy csellel lövőhelyzetbe hozza magát, Patka a hosszú alsóból bravúrral szedte ki a pöttyöst.

A második félidő elején Laksteter fejesét láthatták a nézők, ezt Patka lehúzta, az 59. percben pedig egy felívelt szabadrúgást csúsztatott meg Bondár, így Veres igen jó helyzetbe került, de lövése elkerülte a kaput. A 71. percben Nagy kapusnak kellett bravúrt bemutatnia, hiszen miután kipasszolta a labdát, védőnk előtt felpattant az, így Bondár le tudott csapni a lehetőségre és oldalról tört kapura, de kapusunk résen volt és bravúrral védett. A 75. percben Prasler fejese szállt kapu fölé, a 79. percben pedig Burai labdájából Papp Zs. került volna helyzetbe, de a tizenhatoson belül buktatták, így büntetőt kaptunk. A labda mögé Laksteter Jován állt, aki értékesítette a pontrúgást. (0-1)

A 86. percben aztán a végeredményt is beállította csapatunk, Fülöp fejelte le a labdát Pappnak, aki jobb oldalról középre tekerte azt, Laksteter Jován pedig szépen a kapuba pörgette a lasztit. (0-2) A mérkőzést Krajcs szabadrúgása zárt az utolsó percben, de ez a sorfalban elhalt. Győzelmünkkel továbbra is pontegyenlőséggel vagyunk a második helyen, hiszen az Előre II. is nyerni tudott. Egy hét múlva Szarvason folytatjuk a szezont.

Szeghalmi FC – Körösladányi MSK 0 – 2 (0 – 0)
Gólszerző: Laksteter J. a 79. (11-esből) és a 86. percben.
Sárga lapok: Tóth G. a 64. ill. Laksteter J. a 68. percben.

Szeghalmi FC: Patka Gy. – Tatár S., Kovács Gy., Bondár A. (Boruzs J. a 74′), Veres Zs., Ruzsa Sz., Gedó L., Cserna R., Bakk Á., Wéber L., Tóth G. (Mészáros M. a 65′ (Tófalvi A. a 83′))

Vezetőedző: Janis János

Körösladányi MSK: Nagy B. – Ruzsa Z., Burai I. D. (Fülöp T. a 80′), Szántó M., Knyihár D. (Krajcs G. a 46′), Bozsó M. (Laksteter J. az 53′), Bagyinszki A. (Farkasinszki L. a 72′), Papp Zs., Zelenyánszki L., Prasler, Szabó Á.

Vezetőedző: Fodor Sándor

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

14 + 13 =