Körösladányi MSK

Hátrányból fordítva, mindhárom pontot elhoztuk Szarvasról

Igazi rangadóval folytatódott csapatunk számára a bajnokság. Az osztály egyik legerősebb játékoskerettel rendelkező csapata ellen sikerült nyernünk, a csapat tartását mutatja, hogy mindezt hátrányból fordítva tettük meg. Egy hét múlva sem vár ránk könnyebb feladat, a Békéscsabai Előre II. érkezik Körösladányba.

 

A mérkőzés első negyedórájában Papp Zs. lövése kerülte el kicsivel a kaput, majd Sindel beadása után Farkas emelt kapu fölé, szintén Sindel középre tett labdájánál pedig a hosszún érkező támadó hozta nehéz helyzetbe a védelmet, Nagy kapusnak bravúrral kellett védenie. A 21. percben úgy alakult a találkozó, ahogy azt a szarvasiak szerették volna, Sindel Roland érkezett remekül egy oldalról beadott labdára, és megszerezte csapata számár a vezetést. (1-0) A mérkőzés képe nem változott a gól után, a 25. percben Papp próbálkozott ismét, de kaput nem talált, míg a további támadásaink igazi veszélyt nem hordoztak magukban. Ellenben a 43. percben Styecz hatalmas helyzetben léphetett ki, és az ordító lehetőség ellenére kapu fölé lőtte a pöttyöst, ezzel le is zárva a mérkőzés első felét.

Az 56. minutumban járt már a mérkőzés, amikor a csereként beálló Kisari beadását Burai lőtte az oldalhálóba. A 69. percben aztán visszajöttünk a mérkőzésbe, Papp került helyzetbe, már Krnács kapus mellett is elvitte a labdát, aki azonban buktatta, így tizenegyest kaptunk. A pontrúgást Prasler Thomas Michel végezte el, hibátlanul. (1-1) Rögtön a gól után ismét helyzetbe került csapatunk, Ruzsa lövését bravúrral védte a hazai kapus, a kipattanóra pedig érkezett ugyan Kisari, de blokkolták a lövését. A folytatásban Zelenyánszki előbb szabadrúgásból próbálkozott, majd egy kontra után Kisari hozta helyzetbe, de egyik próbálkozásánál sem sikerült kaput találnia.

A 77. percben emberelőnybe kerültünk, Süli András gyűjtötte be a második sárga kártyáját. A létszámbeli különbséget hamar sikerült kihasználnunk, Zelenyánszki, Kisari végül pedig Papp Zsolt volt a labda útja, utóbbi fejjel a kapus felett a kapuba helyezte a labdát. (1-2) Természetesen a hajrára még előrébb jött a Szarvas, komoly veszélyt már nem jelentettek a kapunkra. A 88. percben Nagy kapusnak egy beadás után kellett öklöznie, majd egy keresztbe ellőtt labda zárta a találkozót.

A Szarvas kezdte jobban a mérkőzést, ha az első félidő végén belövik a helyzetüket, akkor másképp is alakulhatott volna a találkozó. A második félidőre azonban feljavult csapatunk, jobban játszottunk és végül két gólt szerezve megérdemelten gyűjtöttük be a nagyon értékes pontokat. Jövő héten vasárnap nem vár ránk könnyebb feladat, a tavaszi bajnok Békéscsabai Előre II-t kell legyőznünk.

Szarvasi FC – Körösladányi MSK 1 – 2 (1 – 0)
Gólszerzők: Sindel R. a 21. ill. Prasler (11-esből) a 69. és Papp Zs. a 82. percben.
Sárga lapok: Vozár D. a 72., Bakró G. a 82., Somogyi J. (vezetőedző) a 93. ill. Szabó Á. a 17., Szántó M. a 22., Zelenyánszki L. a 48., Burai D. az 52. és Ruzsa Z. a 94. percben.
Kiállítva: Süli A. (Szarvas) a 77. percben.

520 néző

Szarvasi FC: Krnács R. – Vozár D., Zima D., Furár R., Bakró G. (Kiri M. a 86′), Farkas J. (Klimaj Z. a 79′), Medvegy Á., Styecz M., Süli A., Sindel R., Kriska N. (Polonszki P. a 80′)

Vezetőedző: Ifj. Somogyi János

Körösladányi MSK: Nagy B. – Vincze D., Polák G. (Kisari T. az 50′), Ruzsa Z., Burai D., Szántó M., Prasler, Papp Zs., Zelenyánszki L., Zsíros P., Szabó Á.

Vezetőedző: Fodor Sándor

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizennégy − 1 =