Körösladányi MSK

Döntetlen – Kétszer egyenlítettünk a Gyula ellen, de a győzelem is meglehetett volna

Korai gólváltás után a gyulaiak a szünet előtt másodjára is magukhoz ragadták az előnyt, amire csak a második félidő hajrájában tudtunk válaszolni. Fölényben játszottunk a mérkőzésen, végig támadtunk, de az utolsó tíz percben már nem sikerült a győzelmet jelentő gólt bevinni.

 

Már a negyedik percben megszerezte a vezetést a vendég csapat, Zsömbörgi Márton egy szöglet után lecsorgó labdát rúgott a kapunkba. (0-1) A nyolcadik percben jött azonban az egyenlítés: Zelenyánszki ugratta ki Pappot, akit Kajári buktatott, így büntetőt kaptunk. A pontrúgást Ruzsa Zoltán végezte el, magabiztosan. (1-1) Később Polák és Burai játszott össze, utóbbi középre lőtte a labdát, Kisari próbálkozásánál pedig bravúrral védett Kajári. A 24. minutumban Nagy G. lövését védte Nagy kapus, bő tíz perccel később pedig Burai lövése kerülte el kicsivel a kaput. Ezután jött a 40. perc, amikor Bozsó Milánt találta meg egy felívelt labda, a kapuval szemben pedig nem is hibázott a támadó. (1-2)

A második félidő elején nagy helyzet maradt kihasználatlanul: Szántó remekül centerezett oldalról, Zsömbörginek kellett mentenie középen. Az 52. percben Laksteter cselezte be magát a tizenhatoson belülre, lövése azonban az oldalhálót találta el. A 68. percben Zsömbörgi is helyzetbe került a másik oldalon, kapusunk viszont magabiztosan védett, ezután pedig Papp Zs. előtt adódott egyenlítési lehetőség, ám Kajári lábbal hárított. A 79. percben újból kiegyenlítettünk, Laksteter remekül passzolta Papp Zsolt elé a labdát, aki a kitámadó kapus mellett elvitte azt, majd a kapuba passzolt. (2-2) A hajrára is maradtunk támadásban, de nehéz dolgunk volt az egész félidőt védekezéssel töltő gyulaiak ellen. Krajcs távoli szabadrúgása például a sorfalban halt el. A 79. percben csereként beálló Repisky Dánielnek elég volt hat perc két sárgához, így őt a játékvezető a 85. percben kiállította. A hajrát azonban már emberhátrányban is kibekkelte a Gyula, Pappnak volt még egy lehetősége a végén, de azt Kajári bravúrral védte.

Összességében csapatunk végig támadta a mérkőzést, azonban kaptunk két elkerülhető gólt. A második félidőben teljesen beállt a Gyula védekezni, így nagyon nehezen jött meg az egyenlítő találat, ami miatt nem maradt már elég idő arra, hogy esetleg a győztes gólt is begyötörjük a gyulai kapuba.

Körösladányi MSK – Gyulai FC-Termál 2 – 2 (1 – 2)
Gólszerzők: Ruzsa Z. (11-esből) a 8., Papp Zs. a 79. ill. Zsömbörgi M. a 4. és Bozsó M. a 40. percben.
Sárga lapok: Papp Zs. az 54., Fodor S. (vezetőedző) az 54., Szántó M. a 62., Laksteter J. a 62., Krajcs G. a 69., Bartik M. a 85., Zelenyánszki L. a 91. ill. Nagy S. az 52., Bozsó M. a 76. percben.
Kiállítva: Repisky D. (Gyulai FC-Termál) a 85. percben.
Jók: Vincze D., Zelenyánszki L., Ruzsa Z., Papp Zs., Laksteter J. ill. Kukla Zs., Szabó Cs., Zsömbörgi M., Pilán R., Bozsó M., Czirok J.

260 néző

Körösladányi MSK: Nagy B. – Vincze D., Polák G. (Bartik M. a 63′), Ruzsa Z., Burai D., Szántó M., Baksai Zs. (Krajcs G. a 46′), Kisari T. (Laksteter J. a 46′), Papp Zs., Zelenyánszki L., Szabó Á.

Vezetőedző: Fodor Sándor

Gyulai FC-Termál: Kajári J. – Nagy S., Szabó Cs., Kukla Zs., Nagy G., Czirok J. (Hoffmann T. a 81′), Bojtos A. (Patkás G. a 68′), Zsömbörgi M., Pilán R., Bozsó M. (Barthalos D. a 88′), Radics D. (Repisky D. a 79′)

Vezetőedző: Berényi Tibor

Fodor Sándor: Ellenfelünk tisztátalanul, minden eszközt megragadva, széttördelte a játékot, ezért nem tudott folyamatos lenni a játékunk. Végig támadtuk a mérkőzést, két elkerülhető gólt kaptunk. Utolsó percig megvolt az esélyünk a győzelemre.

Berényi Tibor: Parázs hangulatú, kicsit túlfűtött mérkőzésen, okosan játszva, hatalmasat küzdött a csapat. Ha a végén jobban koncentrálunk, akár a három pontot is elvihettük volna, de így is értékes döntetlennel térhetünk haza egy jó Körösladány ellen.

→ A mérkőzés képgalériája elérhető ide kattintva.

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

15 + hét =