Körösladányi MSK

Nagyszénási győzelmünkkel őszi elsők lettünk

Magabiztos, öt-nullás sikert arattunk a Nagyszénás otthonában, így pedig bebiztosítottuk őszi első helyünket. Mivel a rivális Szarvas nem szerzett pontot Békéscsabán, így előnyünk öt pontra nőtt. A pótolt fordulóval véget ért csapatunk számára is az őszi szezon, folytatás február végén Szeghalmon.

 

Jól kezdtük a találkozót, már a 7. percben megszereztük a vezetést. Zelenyánszki a tizenhatoson belül vette le mellel Szántó labdáját, amit önzetlenül Kisari Tibornak passzolt, ő pedig jó helyzetben nem hibázott. (0-1) A 17. percben Sipos szabadrúgását védte bravúrral Bordás, majd a kipattanót Kisari tűzte kapura, de ezt is hárította a kapus. Ezután került Szántóhoz a labda, aki középre ívelte azt, ahol Ruzsa Zoltán fejjel volt eredményes. (0-2) Nem sokkal később Prasler próbálkozott lövéssel, ez kicsivel elkerülte a kaput. A 31. percben Nagy kapusnak is akadt dolga, Miszlai próbálkozását kellett védenie. A mérkőzés félidejéhez közeledve Sipos szabadrúgását és Szabó Á. lehetőségét kellett Bordásnak védenie.

A második játékrész elején máris helyzetbe került csapatunk, Sipos felívelt labdáját Burai készítette le Zelenyánszkinak, aki kapura pörgette a lasztit, de Bordás bravúrral védett. A 63. percben Sipos hozta jó ütemben játékba Papp Zsoltot, aki a kimozduló kapus mellett a kapuba helyezte a labdát. (0-3) Két perccel később Krajcs adott középre, Zelenyánszki fejese pedig kicsivel tévesztett célt. A másik oldalon sem volt pontos lövés, amikor Nyéki szabadrúgásból próbálkozott. A 79. minutumban Zelenyánszki ment el a jobb oldalon, beadását Laksteter Jován juttatta a kapuba. (0-4) A 90. percben állítottuk be a végeredményt, Burai Dávidot buktatták a tizenhatoson belül, amiért tizenegyest kaptunk. A pontrúgást maga a sértett végezte el, eredményesen. (0-5)

A játék képe alapján megérdemelt győzelmet arattunk, a lehetőségeinket jó arányban használtuk ki. A három pont megszerzése nem csak az őszi első hely bebiztosítását jelentette, hanem előnyünket is növeltük a Szarvassal szemben, két pontról ötre.

Nagyszénási SE – Körösladányi MSK 0 – 5 (0 – 2)
Gólszerzők: Kisari T. a 7., Ruzsa Z. a 17., Papp Zs. a 63., Laksteter J. a 79. és Burai D. (11-esből) a 90. percben.
Sárga lapok: Vajgely Gy. az 52., Zábrák Z. a 61. és Bordás S. (mindhárom Nagyszénás) a 90. percben.
Jók: Miszlai L., Rafaj P., Borgulya T. ill. Szabó Á., Zelenyánszki L., Papp Zs., Burai D., Sipos K., Kisari T.

150 néző

Nagyszénási SE: Bordás S. – Godár Gy., Zábrák Z. (Simon L. a 64′), Borgulya T., Miszlai L., Nyéki B., Juhász N. (Kajtár I. a 72′), Vajgely Gy., Rafaj P., Vili M. (Szilágyi H. a 72′), Márk Á.

Vezetőedző: Tasi Róbert

Körösladányi MSK: Nagy B. – Ruzsa Z. (Krajcs G. a 34′), Sipos K. (Zsíros P. a 84′), Szántó M., Kisari T. (Laksteter J. a 64′), Papp Zs., Zelenyánszki L., Szabó Á., Prasler (Farkasinszki L. a 88′), Vincze D., Burai D.

Vezetőedző: Fodor Sándor

Tasi Róbert: Sajnos nem tudtuk megismételni a múlt heti lelkes játékunkat. Nagyon sok hiba volt a játékunkban és ezt a Ladány könyörtelenül kihasználta. Elismerésem a vendégcsapatnak.

Fodor Sándor: A mai mérkőzés is hű tükre volt őszi teljesítményünknek. Labdabirtoklásban, a helyzetek kialakításában, a befejezések pontosságában és a csapatszintű védekezésben is precízek és eredményesek voltunk. Most egy kicsit örülünk, tudjuk, hogy nehéz tavasz vár ránk, de mindenkinek, aki egy kicsit is hozzátett az őszi sikerünkhöz, azoknak gratulálok!

A mérkőzés képgalériája megtekinthető ide kattintva.

Kép: Bohus Krisztián

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

16 − kettő =