Körösladányi MSK

Támadó poszton erősítettünk

Három új futballistával egészült ki játékoskeretünk. A tehetséges fiatalok hosszú távon csapatunk erősségei lehetnek. Az új transzferek közül kettőt nem nagyon kell bemutatni senkinek, hiszen egy saját nevelésű játékos mellett egy korábbi rivális is csatlakozik hozzánk.

 

Ilyés Tamás a Békéscsaba 1912 Erőre FC-től kölcsönbe érkezik hozzánk, aki a csonka  szezonban hétszer csereként bizonyíthatott az NBII-ben is, de ellenfélként többször rohamozta már a kapunkat a megye első osztályban, ahol toronymagasan vezette a góllövőlistát az idei kiírásban. A játékos elkötelezte magát hozzánk, de formalitások még hátra vannak, a héten pont kerül a szerződtetésére.

Talpalló Ákost nem nagyon kell bemutatni senkinek, hiszen saját nevelésű futballistáról van szó. Ákos legutóbb a Füzesgyarmati SK U19-es és U17-es csapatában játszott, de most hazatért, és édesapja nyomdokaiba lép, hiszen évekig meghatározó játékosa volt klubunknak az édesapja is. Főként az utánpótlásban számítanak rá elsődlegesen, de a felnőttek között is szerephez juthat, hiszen a bő kerettel készül ő is az új szezonra.

A harmadik transzfer a szomszédos Gyomaendrődről érkezik. Gyomai Ákos ugyan még csak 17 esztendős, de a Békéscsaba utánpótlásában is megforduló, legutóbb a gyomaendrődi felnőttben focizó játékos meggyőzte a szakmai stábot, így csatlakozik keretünkhöz. A játékos ifjú kora ellenére is szerepet kaphat a felnőttek között.

Tamásnak és a két ifjú Ákosnak sok sikert kívánunk ladányi színekben!

Érkező: Krajcsó Krisztián (DEAC), Mácsai László (Békéscsabai Előre II.), Ivicevic Márk Fülöp (Füzesgyarmat), Talpalló Ákos (Füzesgyarmati SK U19), Gyomai Ákos (Gyomaendrődi FC), Ilyés Tamás (Békéscsabai Előre – kölcsönben)
Távozók: Boros Ádám (?), Laksteter Jován (?), Farkasinszki László (?), Zsíros Péter (?), Krajcs Gábor (?), Sipos Krisztián (?)

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő + tíz =