Körösladányi MSK

Győzelmet érdemeltünk volna: a hajrában fordított az Iváncsa

A listavezető ellen remek játékkal rukkoltunk elő, a második félidőben a vezetést is megszereztük, majd hiába volt még helyzetünk, nem tudtunk még egy gólt lőni, ami a mérkőzést is eldöntötte volna. Helyette az Iváncsa a hajrában két gólt is szerzett, amivel elvitte mind a három pontot.

 

62. perc: Kisari remekül szolgálta ki Burait, aki gólhelyzetbe kerülve nem hibázott. (1-0)

82. perc: Lesről lépett ki a vendégek támadója, a visszapasszolt labdára pedig Gera érkezett, aki Nagy kapujába továbbította a pöttyöst. (1-1)

90. perc: Jobb oldalon vezetett támadást a vendég gárda, középre adták a labdát, ahol Tóth Z. fejelte azt a kapunkba. (1-2)

A 26. percben volt az első komolyabb lehetőség a mérkőzésen, Krajcsó lövését védte bravúrral a vendégek kapusa, a 35. percben pedig Ilyés ugrott ki Mácsai passzából, de a kapus ennél a lövésnél is résen volt. A 44. percben Nagy kapusnak kellett hárítania egy szabadrúgást, ezzel zárult a félidő. A fordulást követően Kisari remek labdájából Burai megszerezte a vezetést, majd a gólt követően egyből Ilyés is gólhelyzetbe került, de a hálóőr bravúrral védett támadónk lehetőségénél. A 65. percben Mácsai szabadrúgása is veszélyes volt, Prokopnak figyelnie kellett, ezután pedig Szabó fejesénél volt résen a röviden a vendég kapus. A hajrához közeledve is előttünk adódtak lehetőségek, a 79. minutumban igazi tűzijáték alakult ki a vendég kapu előtt, de több lövésünket is blokkolták. A hajrában pedig nem volt szerencsénk, kétszer jöttek el a vendégek és mindkét támadásukat góllal fejezték be, igaz az egyenlítő gólt leshelyzet előzte meg. Az Iváncsa így három ponttal távozott Körösladányból úgy, hogy a látottak alapján győzelmet érdemeltünk volna.

Egy hét múlva az első őszi fordulóban a Budapest Honvéd második csapata fogad minket.

Körösladányi MSK – Iváncsa KSE 1 – 2 (0 – 0)
Gólszerzők: Burai D. a 62. ill. Gera D. a 82. és Tóth Z. a 90. percben.
Sárga lapok: Zelenyánszki L. a 35., Vincze D. a 44., Fodor S. (kispadról) a 73. ill. Varga B. a 31., Aradi Cs. a 31., Tóth Z. az 58. és Villám B. a 67. percben.
Jók: Burai D., Szántó M., Zelenyénszki L. ill. Prokop R., Tóth Z., Gera D.

450 néző

Körösladányi MSK: Nagy B. – Krajcsó K., Szabó Á., Kisari T. (Gyomai Á a 89′), Zelenyánszki L., Szántó M., Ilyés T., Mácsai L., Vincze D. (Bartik M. a 46′), Pusztai A. (Knyihár D. a 83′), Burai D.

Vezetőedző: Fodor Sándor

Iváncsa KSE: Prokop R. – Balogh L., Tóth Z., Varga B., Szellék S. (Gera D. a 46′), Villám B. (Hujber B. a 70′), Aradi Cs., Cseszneki R., Pribék P. (Fekecs D. a 63′), Madarász B., Domokos B.

Vezetőedző: Domján A.

Fodor Sándor: Az egész mérkőzésen végig sokkal többet tettünk a győzelemért, csapatunk óriási energiával sok helyzetet kidolgozva győzelmet érdemelt volna. A második félidőben egy-nullnál három száz százalékos helyzetünk volt, és nem ítéltek meg egy jogos tizenegyest. Videón visszanézve, az egyenlítő gólt egyértelműen leshelyzet előzte meg. Mindennél többet mond, hogy ellenfelünk két edzője is elismerte, hogy jobban játszottunk és győzelmet érdemeltünk volna. Továbbra is jó úton haladunk, tanultunk a hibáinkból és készülünk a következő mérkőzésre.

A mérkőzés képgalériája elérhető ide kattintva.

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

19 + hat =