Körösladányi MSK

Fantasztikus győzelem Kovács duplájával a Kondoros ellen

Igazi rangadóval folytatódott csapatunk számára a Megye III-as bajnokság vasárnap, hiszen a forduló előtt még listavezető Kondoros együttesét fogadtuk. A mérkőzésen mindhárom gólunkat a második félidőben lőttük, Kovács G. pedig első mérkőzésén duplázott.

 

Rangadóhoz mérten kezdődött a találkozó, viszont az első félidőben egyik csapat sem tudta bevenni a kapukat. Sajnos a 37. percben Agárdi L. fejsérülést szenvedett, így helyette Kovács G. állt be, aki korábban az ifi csapatban játszott, most pedig elsőnek lépett pályára a felnőttek között. A szünetre null-nullal mentek a felek, majd a fordulás után Pályi I. góljával nyolc perc után megszereztük a vezetést. Szerencsére hamar jött a második találat is, hiszen az első félidőben csereként beálló Kovács G. a 62. percben kettőre növelte az előnyünket, ami megnyugtató volt a mérkőzés ezen szakaszában. A 75. percben fiatal játékosunk duplázott, ezzel pedig mondhatni eldöntötte a találkozót negyedórával a vége előtt. Ezután gól ugyan már nem született, ellenben a 79. percben emberhátrányba kerültünk, miután Kajót kiállította a játékvezető.

Ezzel az értékes három ponttal a 3. helyre jöttünk fel 16 ponttal, de csapatunknak még van egy elmaradt mérkőzése. Jövő héten Nagybánhegyesre látogatunk.

Körösladányi MSK II. – Kondorosi TE 3 – 0 (0 – 0)
Gólszerzők: Pályi I. az 53., Kovács G. a 62. és a 75. percben.
Sárga lapok: Egeresi L. az 56., Kántor M. a 63. ill. Hanyecz H. a 32., Kurucz Gy. a 41., Bákai A. az 52. és Bákai B. a 89. percben.
Kiállítva: Kajó A. (Körösladány) a 79. percben.
Jók: az egész csapat ill. Molnár T., Szvitan D.

200 néző

Körösladányi MSK: Vass K. – Egeresi L., Kántor M., Keresztesi K. (Papp A. a 72′), Pályi I., Agárdi L. (Kovács G. a 37′), Szabó M., Kajó A., Kozák Á. (Havran M. a 86′), Fülöp K. (Buga Bal. a 81′), Szántó Cs. (Buga I. a 89′)

Vezetőedző: Keresztesi J.

Kondorosi TE: Gritta K. – Molnár T., Kurucz Gy., Szebegyinszki B., Arnótszky Cs., Bákai A. (Schneider N. a 63′), Tusjak Cs. (Buzás T. a 82′), Szvitan D. (Szebegyinszki R. a 63′), Hanyecz H., Paluska P., Bákai B.

Vezetőedző: Jurák Gy.

Keresztesi János: Végig fegyelmezett, jó játékkal megérdemelt győzelmet arattunk.

Jurák György: Akaratgyenge játék. Megérdemelt hazai győzelem született.

Az állás 8 forduló után:

1. Füzesgyarmat 8 meccs – 20 pont
2. Kondoros 8 – 19
3. Körösladány 7 – 16
4. Sarkadkeresztúr 8 – 16
5. Nagybánhegyes 8 – 16
6. Mezőmegyer II. 8 – 15
7. Bucsa 8 – 15
8. Medgyesegyháza 8 – 14

14. Békéssámson 7 – 4
15. Pusztaföldvár 8 – 1
16. Csabai AK 8 – 0

Kép: Ilyés Lajos

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × 4 =