Körösladányi MSK

Vereség a rangadón – A korán bekapott gólokkal nehézzé tettük a mérkőzést

Megye III-as csapatunk Sárréti rangadót játszott a Füzesgyarmat II. csapatával, ahol a vendégek már tíz perc elteltével két góllal vezettek. Sajnos így a magunk dolgát nehezítettük meg, a 74. percben elkönyvelt harmadik vendég gól pedig megpecsételte a sorsunkat.

 

Rosszul kezdtük a mérkőzést, hiszen tíz perc játék után máris kétgólos hátrányban találtuk magunkat. Szerencsére a fiúk összeszedték magukat, és a félidő első negyedórája ugyan a vendégeké volt, utána viszont mi irányítottuk a játékot. Ez azonban gólban nem mutatkozott meg, a szünetre maradt a kettő gólos füzesgyarmati vezetés. A második játékrészben sem akart jönni a szépítő találat, ami igazán érdekessé tette volna a mérkőzést, ellenben a 74. percben Kovács M. megszerezte csapata harmadik gólját is. Erre gyorsan válaszoltunk, de a mérkőzés érdemi része ekkor már eldőlt, a hajrában pedig még egy gólt lőttek a vendégek, így pedig kialakult az egy-négyes végeredmény.

Az első negyedórát leszámítva jól játszottunk a meccsen, viszont az ellenfél kapuja előtt ma nem volt szerencsénk, míg a Füzesgyarmat jó helyzetkihasználással megnyerte a rangadót, ezzel megszilárdítva első helyét a tabellán.

Körösladányi MSK II. – Füzesgyarmati SK II. 1 – 4 (0 – 2)
Gólszerzők: Agárdi L. a 75. ill. Elek T. a 8., Komáromi R. a 10., a 86. és Kovács M. a 74. percben.
Sárga lapok: Kántor M. az 5., Szántó Cs. a 10., Keresztesi K. az 51., Pályi I. az 52., Kajó A. a 60., Egeresi L. a 79., Almási B. a 85. ill. Komáromi R. a 36., Tokai K. az 53. és Kovács M. a 82. percben.

Körösladányi MSK II.: Vass K. – Egeresi L., Kántor M., Keresztesi K., Pályi I. (Buga I. a 85′), Agárdi L. (Papp A. a 80′), Szabó M. (Almási B. a 81′), Kajó A. (Boros Zs. a 66′), Kovács G., Buga Bal., Szántó Cs.

Vezetőedző: Keresztesi János

Füzesgyarmati SK II.: Láposi V. – Zs.Nagy B., Tokai K., Nagy A. (Dóczi A. a 81′), Pálinkás R. (Hercz R. a 73′), Vámos A. (Kovács M. a 46′), Komáromi R. (Darabos J. a 89′), Novák R., Polgárdi Sz., Elek T. (Tóth K. a 87′), Tóth L.

Vezetőedző: Jeneses László

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

6 + tizenhat =