Körösladányi MSK

Korai gól döntött Balassagyarmaton

Csapatunk a füzesgyarmatihoz hasonló felállással lépett pályára a Balassagyarmat otthonában is, ahol az első félidő 8. percében esett a találkozó egyetlen gólja, amit a hazaiak szereztek. Jövő héten ismét két mérkőzésen lépünk majd pályára, megyei ellenfelek ellen.

 

A végig jó iramú mérkőzés nyolcadik percében egy egyéni hibát követően a balassagyarmati Kamarás került helyzetbe, aki 15 méterről a bal alsóba lőtte a labdát, ezzel megszerezve a vezetést csapatának. Ugyan próbáltuk és szépen lassan átvettük az irányítást a szünetig, de ez gólt nem hozott. A második játékrészben is megmaradt a tempó mindkét csapat játékában, helyzetek ugyan itt is, ott is voltak, de gól már nem született.

Jövő héten szerdán folytatás a Békéscsabai Előre II. ellen.

Balassagyarmati VSE (NBIII) – Körösladányi MSK 1 – 0 (1 – 0)
Gólszerző: Kamarás Gy. a 8. percben.

Körösladányi MSK: Ivicevic M. – Prasler, Ruzsa Z., Szabó Á., Szántó M., Krajcsó K., Czirok J., Zelenyánszki L., Pusztai A., Mácsai L., Kisari T.

Játszott még: Nagy B., Szabó V., Rádai G., Vastag R., Bukor Z., Tóth B.

Vezetőedző: Fodor Sándor

Fodor Sándor: Az első negyedórát kivéve, ahol egy egyéni hibánkat kihasználta ellenfelünk, fokozatosan jöttünk föl az első félidő további részében, valamint a második félidőben. Támadásban, labdabirtoklásban, labdakihozatalban maximálisan elégedett voltam. A csapat jól teljesített a támadás építésben, viszont a helyzetkihasználásba kell építkeznünk. Nagyon hasznos tesztmérkőzés volt, ismét tudtunk előrelépni, látjuk, hogy hol kell a továbbiakban a csapatjátékot javítanunk!

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

11 − 3 =