Körösladányi MSK

Kétgólos hátrányból mentettünk pontot Telekgerendáson

Idegenben lépett pályára megyei felnőtt csapatunk. A mérkőzést jól kezdtük, Keresztesi büntetőből megszerezte nekünk a vezetést, de szünet előtt büntetőből egyenlített a hazai csapat. A fordulást követően aztán kétgólos hátrányba kerültünk, de így is sikerült pontot mentenünk.

 

A gól hátrányt sikerült ledolgoznunk, sőt a mérkőzés végére emberelőnybe is kerültünk, de ezt már nem sikerült kihasználnunk, hogy esetleg mindhárom pontot elhozzuk. A Telekgerendás ellen így sem ősszel, sem most nem sikerült nyernünk. A döntetlen ellenére is a harmadik helyen maradtunk meccshátrányban, de a második hely távolabb került tőlünk.

Telekgerendási SC – Körösladányi MSK II. 3 – 3 (1 – 1)
Gólszerzők: Baji G. (11-esből) a 44., Csicsely A. az 55., Tímár B. a 62. ill. Keresztesi K. (11-esből) a 14., Lipcsei I. a 70. és Kajó A. a 74. percben.
Sárga lapok: Tímár B. az 56. és Szabó K. (mindkettő Telekgerendás) a 88. percben.
Kiállítva: Baji G. (Telekgerendás) a 78. percben.

zárt kapuk mögött

Telekgerendási SC: Onáka Z. – Baji G., Patka G., Fabulya J., Csicsely A., Kovács Z., Somosi A. (Hekfusz D. a 61′), Ágoston G. (Tóth M. a 70′), Szabó K. (Kovács I. a 89′), Tímár B., Dolog B. (Tóth L. a 83′)

Vezetőedző: Ránkli Ferenc

Körösladányi MSK II.: Vass K. – Kántor M., Keresztesi K. (Kozák Á. a 83′), Pályi I. (Lipcsei I. az 58′), Agárdi L., Hajdú N., Egeresi L., Kajó A., Almási M., Szántó Cs. (Havran M. a 83′), Talpalló Á.

Vezetőedző: Keresztesi János

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × egy =