Körösladányi MSK

Gól nélküli döntetlen Füzesgyarmaton

Szerdán lépett elsőnek pályára Megye I-es csapatunk felkészülési mérkőzésen, első ellenfelünk pedig az NBIII Keleti csoportjában vitézkedő Füzesgyarmat volt. A füzesgyarmatiak otthonában gól nélküli döntetlent értünk el.

 

A magasabb osztályú ellenfelünk ellen jól játszottak a néhány edzéssel a lábukban lévő játékosaink. Csapatunk kerete ezen a mérkőzésen nem volt teljes, több hiányzónk is volt a hétközi időpont miatt. A mérkőzés folyamán két kapufát is feljegyezhettünk a részünkről, viszont a mérkőzés összképe alapján a hazaiak irányították a játékot és nekik volt több lehetőségük. Végül azonban gólt egyik csapat sem szerzett, így az első előkészületi mérkőzésünk gól nélkül zárult.

Füzesgyarmati SK (NBIII) – Körösladányi MSK 0 – 0

Körösladányi MSK: Kapusi G. – Murvai D., Szabó Á., Wéber L., Bakk Á., Ruzsa L., Lászik M., Zelenyánszki L., Kisari T., Farkas J., Urbán S.

Játszott még: Malkócs M., Talpalló Á., Lipcsei I., Almási M., Egeresi M.

Vezetőedzők: Ekker Attila, Futaki Krisztián

Ekker Attila, Futaki Krisztián: Maximálisan elégedettek vagyunk a játékosokkal, amit kértünk tőlük taktikai elemeket egytől egyig fegyelmezetten betartották. Örülünk, hogy a fiatalok is remekül szálltak be a mérkőzésbe.

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy + húsz =