Körösladányi MSK

Értékes győzelem a jó erőkből álló Gyomaendrőd otthonában

Pörgős mérkőzésen nagyon fontos három pontot sikerült begyűjtenünk a jó erőkből álló Gyomaendrőd otthonában. A vezetést korán megszereztük, végül azonban csak a második félidő második felében dőlt el a három pont sorsa.

 

15. perc: Ruzsa lövése került Malkócs M. elé, aki élt a lehetőséggel és bevette a gyomai kaput. (0-1)

31. perc: Büntetőhöz jutott a hazai csapat, amit Hunya K. higgadtan értékesített. (1-1)

71. perc: Csicsely végzett el sarokrúgást, középen Kisari tudott fejelni, a labda pedig a felső lécről Vastagh kapus hátára pattant, onnan pedig a kapuba. (1-2)

81. perc: Kisarit indították meg, aki maga elé tette a labdát, majd a kapust kicselezve a kapuba gurított. (1-3)

Jól kezdte csapatunk a mérkőzést, hiszen negyedóra játék után sikerült megszereznünk a vezetést. A gól után is inkább csapatunk irányított, de a kapu előtt rendre rossz megoldás jellemezte a játékunkat, így pedig esélyt adtunk a hazaiaknak, hogy visszajöjjenek a meccsbe, amit egy büntetőből meg is tettek. A félidő után a második játékrészben is csapatunk akarata érvényesült, ezt pedig a 70. percig bírta a hazai együttes. Ekkor egy szögletet követően újra hozzánk került az előny, majd a hajrában Kisari remek megoldással lezárta a találkozót.

Fontos három pontot szereztünk Gyomaendrődön, amivel tartjuk első helyünket a tabellán. Jövő hétvégén viszont a szintén veretlen, két pontos hátrányban lévő Okány érkezik Körösladányba, ami igazi rangadónak ígérkezik.

Gyomaendrődi FC – Körösladányi MSK 1 – 3 (1 – 1)
Gólszerzők: Hunya K. (11-esből) a 31. ill. Malkócs M. a 15., Vastagh Zs. (ög.) a 71. és Kisari T. a 81. percben.
Sárga lapok: Szilágyi B. az 5., Pásztor O. a 38. ill. Bakk Á. a 12., Murvai D. a 28., Burai D. a 30., Wéber L. az 58., Ruzsa Z. a 65. és Urbán S. a 87. percben.
Jók: Hunya K., Szabó P., Papp K. ill. Zelenyánszki L., Burai D., Kisari T., Malkócs M., Murvai D.

180 néző

Gyomaendrődi FC: Vastagh Zs. – Bartik M., Szilágyi B., Pásztor O. (Forgács G. a 66′), Szabó P., Papp K., Hunya K., Barna V. (Dávid J. a 79′), Hanea M. (Kovács F. az 57′), Piss P. (Valach V. a 66′), Sebők M. (Egri K. a 75′)

Vezetőedző: Kovács Gyula

Körösladányi MSK: Farkas Zs. – Ruzsa Z., Wéber L., Bakk Á., Csicsely J., Farkas J. (Kisari T. a 66′), Zelenyánszki L., Murvai D., Talpalló Á. (Urbán S. a 72′), Burai D., Malkócs M. (Szabó Á. a 86′)

Vezetőedzők: Ekker Attila, Futaki Krisztián

Kovács Gyula: Hetven percig tartottuk a lépést a vendégekkel. Ezután kijött a két csapat közötti különbség. Gratulálok a Körösladánynak!

Ekker Attila, Futaki Krisztián: Sportszerű mérkőzésen a második félidei játékunk alapján megérdemelten nyertünk.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenegy + tizenegy =