Körösladányi MSK

Fordulatos mérkőzésen kettő-kettes döntetlent játszottunk az Okány ellen

Hamar sikerült vezetést szereznünk Farkas J. révén, azonban még a szünet előtt érkezett az okányi válasz, így 45 perc játék után döntetlenre állt a találkozó. A második félidő hajrájában aztán fordított sorrendben történt egy gólváltás, így egy-egy ponttal gazdagodtak a csapatok, kérdés, hogy ez kinek jobb eredmény.

 

14. perc: Bakk jól játszotta meg Burait a bal oldalon, aki a kapu elé centerezte a labdát, Farkas J. pedig a kapuba belsőzte a pöttyöst. (1-0)

23. perc: Sztojka beadását Bondár fejelte vissza Nyékinek, akinek a lövése a felső lécről kijött, az ismétlést pedig Kovács lőtte a kapunkba. (1-1)

78. perc: Egy előre vágott labdát tudott Komlósi megszerezni, majd a jobb alsóba tüzelt. (1-2)

82. perc: Urbán S. tört be oldalról a tizenhatoson belülre, ahol remek lövéssel ikszre hozta a mérkőzést. (2-2)

A vezető találatunk előtt helyzet nélkül, de a vendég kapu előtt járt a labda, a 12. percben pedig Malkócs távoli lövését védte a kapus. Kicsivel később Bakk-Burai-Farkas J. volt a labda útja, utóbbi megszerezte csapatunknak a vezetést. Két perccel később hasonló támadást vezettünk, mint a gólnál, ám ekkor a vendég kapus bravúrral tudott védeni. A 18. percben Nyéki szabadrúgása után a védelemnek kellett felszabadítani, ezt követően pedig előbb a felső léc segített ki minket, majd az ismétlést Kovács már értékesítette, így újra döntetlen volt az állás. A 36. percben Burai lövése az oldalhálót találta el, Wéber próbálkozása pedig kicsivel mellé ment. A félidő zárásaként még Burai került egyszer helyzetbe, de az oldalsó kapufa segített az Okánynak.

A második félidő 54. percében aztán Urbán lövését bravúrral védte a kapus, majd Zelenyánszki próbálkozásánál a védőknek kellett észnél lennie. A 68. minutumban Ruzsa Czirokkal játszott össze, utóbbi lövését azonban hárította a kapus. A 78. percben aztán jött az okányi vezető találat, annak ellenére, hogy az egész félidőben csapatunk dominált. Szerencsére hamar visszajöttünk a meccsbe, Urbán remek góljának köszönhetően. A hajrára felpörögtek az események, Urbán újabb lövése elkerülte a kaput, Wéber fejesénél a gólvonalról mentettek a vendégek, a hosszabbításban pedig Wéber szabadrúgása zárta le a találkozót, amit a kapus védett.

Összességében hazai pályán mi irányítottuk a mérkőzést, meg is voltak a helyzeteink, amiket ha jobb arányban használunk ki, akkor a győzelem is meglehetett volna. Az Okány igazolta, hogy miért állnak a tabella második helyén, ezzel a döntetlennel abszolút elégedettek lehetnek, nekünk viszont lehet hiányérzetünk. Jövő hétvégén Gyulára utazik csapatunk.

Körösladányi MSK – Okány KSK 2 – 2 (1 – 1)
Gólszerzők: Farkas J. a 14., Urbán S. a 82. ill. Kovács Gy. a 23. és Komlósi M. a 78. percben.
Sárga lapok: Ruzsa Z. a 69., Wéber L. a 70., Kisari T. a 85. ill. Mező S. a 21., Baksai Zs. a 43., Sztojka Á. a 48., Komódi B. a 62., Bogár I. a 86. és Nyéki B. a 91. percben.
Jók: Ruzsa Z., Zelenyánszki L., Burai D., Wéber L. ill. Nagy R., Bogár I., Komódi B., Nyéki B., Mező S., Tövisháti M.

300 néző

Körösladányi MSK: Farkas Zs. – Ruzsa Z., Wéber L., Bakk Á., Csicsely J. (Kisari T. a 46′), Farkas J. (Szabó M. a 75′), Murvai D., Malkócs M. (Czirok J. a 46′), Zelenyánszki L., Talpalló Á. (Urbán S. a 17′), Burai D.

Vezetőedzők: Ekker Attila, Futaki Krisztián

Okány KSK: Nagy R. – Nyéki B., Mező S., Bogár I., Komódi B., Kovács Gy., Sztojka Á., Baksai Zs. (Rácz Gy. a 87′), Kollát R. (Kopács Zs. a 64′), Bondár A. (Komlósi M. a 72′), Tövisháti M.

Vezetőedző: Démusz Zsolt

Ekker Attila, Futaki Krisztián: Az ellenfelünk igazolta eddigi eredményeit, ettől függetlenül jobb helyzet kihasználással meg kellett volna nyerni a mérkőzést.

Démusz Zsolt: Férfias küzdelem volt, a célunkat teljesítettük. Azt sajnálom, hogy ismét súlyos sérülést szenvedett egyik játékosunk.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizennyolc − 13 =