Körösladányi MSK

Siker Kétegyházán is

Második számú csapatunk Kétegyházán szerepelt a bajnokság 22. fordulójában.

A mérkőzés előtt összeállításbeli gondjai voltak Keresztesi János vezetőedzőnek, sérülések miatt már régebb óta nem számíthat Almási Miklós és Lipcsei István játékára, Talpalló Ákosnak az első csapatnál volt azonos időben jelenése, más okból nem tartott a csapattal Boros Zsolt, Kántor László, Zsila Péter és Szuroka Zsolt, míg eltiltás miatt Somogyi Máté nem léphetett pályára, így összesen egy mezőnyjátékos cserével vágtunk neki a mérkőzésnek.

A mérkőzés kifejezetten rosszul kezdődött, a hazaiak már az 5. percben gólnak örülhettek, amit a rutinos Grósz szerzett.

A múlt heti lendület azonban előjött a csapatból, mert a 23. és a 28. perc között megfordítottuk a mérkőzést Agárdi Róbert és Kántor Máté góljaival.

Gyakorlatilag a félidő végére, mint ez később kiderült, le is zártuk a mérkőzést, a 44. percben ismét Agárdi villant, így 3-1-es vezetéssel mehettünk a szünetre.

A második félidőben a mezőnyben gyűrték egymást a csapatok, de az eredmény nem változott, így újabb győzelmet szerzett második csapatunk, amely így egy helyet lépett előre a tabellán.

Kétegyházi SE–Körösladány MSK II. 1–3 (1–3)

Kétegyháza, 30 néző. V.: Zahorán.

Kétegyháza: Szucsán – Medgyesi, Kukla Á., Fettik (Szegedi Zs.), Tóth V., Kajári (Lengyel), Grósz, Bácsi, Durkó M. (Darócz), Dohányos (Krisán), Jova (Mihók). Edző: Szegedi Ferenc.

Körösladány: Vass (Kardos) – Egeresi, Kajó, Agárdi, Szabó M., Pályi, Kántor M., Szántó B., Szentpéteri, Kozák (Havran), Szabó L. Edző: Keresztesi János.

G.: Grósz a 6., ill. Agárdi a 13., a 44., Kántor M. a 28. percben.

Körösladányi jók: Agárdi, Kántor M., Egeresi, Kozák, Pályi.

Szegedi Ferenc:

Örülünk, hogy ma legalább ki tudtunk állni. 

Keresztesi János: 

Ebben az összetételben, indulás előtt rosszabb eredményre számítottunk, de a fiúk becsülettel végighajtották a mérkőzést és határozottabb játékunknak köszönhetően megérdemelt győzelmet arattunk.

A mérkőzés jegyzőkönyve:

https://adatbank.mlsz.hu/match/56/3/23877/22/1639871.html

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 × 2 =