Körösladányi MSK

A Putnok érkezik szerdán

Az NB III. Keleti Csoportjának 28. fordulójában hét közben szerdán 16 órától fogadjuk a tabella második helyén álló Putnok csapatát.

Vendégeink nagyon jól kezdték az idei tavaszi szezont, a begyűjtött pontok alapján a legjobb formában lévő együttes érkezik hozzánk.

Az őszi mérkőzésen Czirok József és Nagy Zsolt góljával alakult ki az 1:1-es végeredmény. Nagyon jó mérkőzést játszottunk idegenben, talán egy hajszállal akkor közelebb álltunk a győzelemhez, mint a hazaiak.

A Putnok a tavaszi szezonban egy Tiszaújvárosi döntetlennel kezdett, majd legyőzte a Karcagot, Kisvárda II.-t, BKV Előrét, Hatvant és a Jászberényt is, végül egy Békéscsaba II. elleni döntetlennel foglalták keretbe ezeket tavaszi a mérkőzéseket.

Az együttes házi gólkirálya Galacs Erik Gábor aki eddig 9 gólt szerzett, de figyelnünk kell a 8 gólos Dobrovolszki Jenőre és a 7 gólos Nagy Zsolt Andrásra is.

Összességében megállapítható, hogy egy fizikailag kiváló állapotban lévő, jól felkészített, harcos csapat érkezik hozzánk, akik nem érdemtelenül állnak a tabella 2. helyén.

Csapatunk végre elindult azon az úton , amit ősszel megszoktunk, az utolsó két mérkőzésünket már megnyertük, most pedig egy nagyon nehéz sorozatba vágunk bele, hiszen érkezik a 2. Putnok és 3. DEAC, majd utazunk az első helyen álló BVSC-hez végül a Hajdúszoboszlóval zárjuk ezt a sorozatot. Ősszel összesen 2 pontot szereztünk ezeken a mérkőzéseken, most ennél többet szeretnénk.

Felkészülésünket sérülések és betegségek nehezítik, hiszen Ruzsa Zoltán, Pusztai András sérült, Murvai Dávid betegséggel küzd, többen pedig kisebb sérüléseiket próbálják rendbe hozni a mérkőzésig.

Szerdán bízzunk benne, hogy jó játékkal itthon tudjuk tartani a három pontot!

Hajrá Ladány!

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 × 5 =