Körösladányi MSK

Igazságos döntetlen a megyei rangadón

Csapatunk az NB III. Dél-Keleti Csoportjának 14. fordulójában a listavezető Békéscsabai 1912 Előre vendége volt a Kórház utcai stadionban.

A mérkőzés első helyzetét követően egy szügletből máris megszereztük a vezetést, Raducu bólintott. (0:1)

A vezetés után a hazaiak próbálátk az akaratukat ráerőltetni a csapatunkra, a mielőbbi egyenlítés reményében.

Czirok hűtőte le hamar a csabai lendületet a 1egy hosszú átadást követően szerette volna beadni a labdát, de olyan jól találta el, hogy Póser kapus csak nézte, ahogy a hálóba vágódik a labda. (0:2)

A listavezető nagy rohamokba fogott a szépítés éredekében , mi tudatosan visszaálltunk és kontárkba biztunk. A 25. percben aztán Mikló hozta meg a hazaiak szépítését, aki megfutotta a bal szélt, majd kilőtte a rövid sarkot. (1:2)

A 35. percben Sármány egyenlíthetett volna, de Wéber nagyot mentett a kapu torkában. A 42. percben a fokozódó nyomás meghozta az egyenlítét, Mikló beadásába Pintér ért bele és labda a hálóba kötött ki. (2:2)

A második félidő egy Talpalló szabadrúgással indult, de lövés kapu felé szállt. A hazaiak próbáláták a mérkőzést megfordítani, de Vólent közelről hagyott ki ziccert, majd Kertész védett nagyott.

A csabai nyomás ellenére a mérkőzés vége fele két meccslabdát is elszórtunk, egy akciónál három az egyben vittük alabdát a csabai kapura, de az utolsó passz nem volt pontos, majd Malkócs került ziccerbe, de a labdája nem volt elég erős, nem gurult át a gólvonalon.

Így maradt a számunkra értékes döntetlen a megyei rangadón!

Békéscsaba 1912 Előre–Körösladány MSK 2–2 (2–2)

NB III.-as labdarúgó-mérkőzés. Békéscsaba, 480 néző. Vezette: Kovács Gábor Péter (Punyi Gyula, Márkus Péter).

Békéscsaba: Póser – Komáromi (Mihály, 62.), Farkas M., Bora – Zvara, Pintér, Váradi (Máris, 83.), Mikló – Vólent (Zádori, 83.), Sármány (Geiger, 62.). Vezetőedző: Csató Sándor.
Körösladány: Kertész – Papp Zs. (Rajsli, 77.), Raducu, Wéber, Bakk – Sztankó, Talpalló N. (Ruzsa, 68.) – Malkócs, Pusztai, Czirok – Jánovszki (Szilágyi, 84.). Vezetőedző: Ekker Attila.
Gólszerző: Mikló (25.), Pintér (42.), ill. Raducu (3.), Czirok (12.).

Jó: Mikló, Váradi, Pintér, ill. Czirok, Raducu, Sztankó, Wéber.

Ekker Attila: – Remekül álltunk a mérkőzésbe, ami az eredményben is tükröződött. Tudtuk, hogy nincs vége, hiszen egy komoly ellenféllel állunk szemben. A második félidőre is jól jöttünk ki, az utolsó pillanatig nyitva tartottuk a mérkőzést, de az összkép tükrözi az eredményt.

Csató Sándor: – Nem úgy kezdtünk ahogy szerettünk volna, korán kétgólos hátrányba kerültünk. Az ellenfél jól állt bele a meccsbe, picit meg is lepett ezzel, de a huszadik perctől visszajöttünk és a szünetig egalizáltuk az eredményt. A második félidőre is úgy futottunk ki, hogy megnyerjük a meccset, sokat is tettünk ezért, de a jól játszó Körösladány ezt ma megakadályozta.

További eredmények: Szeged II.–Szolnok 1–2, Bp. Honvéd II.–Pénzügyőr 3–3, ESMTK–Vasas II. 1–2, BKV Előre–Hódmezővásárhely 2–2, Dabas–Cegléd 3–0, Martfű–Monor 1–4.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × 5 =