Körösladányi MSK

Éltünk az eséllyel, legyőztük a BKV Előrét

Csapatunk a bajnokság 27. fordulójában hazai pályán fogadta a BKV Előre csapatát.

Nem lehetet más célunk, hogy győztesen hagyjuk el a pályát a mérkőzés végén, megőrizve esélyünket arra, hogy éremmel zárjuk ezt a bajnokságot.

A mérkőzés remek futball időben kezdődött és sok nézőt vonzott a lelátóra.

A mérkőzés első félidejében a gól szerzést leszámítva minden a csapatunk szándéka szerint történt, magabiztosan uraltuk a játékot, nem adtunk lehetőséget az ellenfélnek, hogy gyors kontrákat vezessen és esetleg gólt szerezzen.

A második félidőben aztán megérkezett a gól, sőt gólok is. Az 56. percben Papp Zsolt beadást Farkas János csúsztatta a kapuba. (1:0)

 Éledezni kezdtek a vendégek is, ezáltal még több terület nyílt számunkra. A 74. percben aztán valójában le is zártuk a mérkőzést, Rajsli lépett ki a vendégek térfelének jobb oldalán Papp Zsolthoz passzolt, aki viszont beadta labdát, amit Talpalló Norbert 10 méterről nagy erővel a hálóba lőtt. (2:0)

A vendégek még jobban kitámadtak, de eredménytelenül, jól zárt a védelmünk, sőt Bakk Ádám végérvényesen lezárhatta volna a mérkőzést, remek lövése azonban a felső lécen csattant.

A végén aztán szépítettek a vendégek, a 90. percben egy jobb oldali beadás után a hosszún érkező Balogh Máté közelről fejelt a hálóba. (2:1)

A célunkat elértük, győzelemmel zártunk, így van még minimális esélyünk az éremszerzésre.

Körösladány MSK–BKV Előre 2–1 (0–0)

NB III.-as labdarúgó-mérkőzés. Körösladány, 370 néző. Vezette: Fehérvári Patrik (Bán Kristóf Patrik, Molnár Alex).

Körösladány: Kertész – Kovács Zs. (Sztankó, 75.), Papp Zs. (Csicsely, 83.), Wéber, Krajcsó – Zelenyánszki, Bakk – Szántó B. (Rajsli, 46.), Geiger, Talpalló N. (Szabó L., 83.) – Farkas J. (Malkócs, 70.). Vezetőedző: Ekker Attila.

BKV Előre: Horváth G. – Reizer, Soós, Forgács, Szabó N. – Takács, Kesselbauer – Zoboki Á. (Körösi, 80.), Kubó (Mile, 80.), Balogh M. – Dani (Ihos, 75.). Vezetőedző: Balogh Béla.

Gólszerző: Farkas J. (55.), Talpalló N. (74.), ill. Balogh M. (90.).

Ekker Attila: – Tompa első félidő után határozottabbá és céltudatosabbá vált a csapat, így megérdemelten nyertünk egy jó játékvezetéssel párosuló, sportszerű mérkőzésen.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

8 − 1 =