Körösladányi MSK

Széllel szemben nem lehet…

Az NB III. Dél-Keleti Csoportjának 28. fordulójában a tabella 2. helyén álló ESMTK vendégei voltunk.

A mérkőzés előtt nem gondoltunk arra, hogy az ellenfeleken kívül más körülményekkel is meg kell küzdenie a csapatunknak és itt nem az időjárásra gondolunk…

A mérkőzés elején a hazai csapat uralta a mérkőzést, az utazás lehet többet kivett a csaptból, mint előzetesen ezt gondoltuk.

A hazai fölénynek a 16. percben lett meg az eredménye ekkor Szücs révén a hazaiak kihasználták az első védelmi megingásunkat. (1:0)

A gól felébresztett bennünket, átvettük a játék irányítását a hazaiak pedig a megszerzett labdákból próbáltak kontrázni.

Sajnos az akaratunk ebben a félidőben nem hozott eredményt, egy kapufa járt a legközelebb a gólhoz.

A második félidő így továbbra is 1:0-ás hazai vezetéssel folytatódott. A cserék hatására sokkal támadóbb felfogásban játszottunk a második félidőben, sorra dolgoztuk ki a helyzeteket, de azokat sorra ki is hagytuk

Továbbra is támadásban voltunk, azonban a 90. percben még emberelőnybe került a hazai csapat, mivel Czirok József egy tévesen megítélt szabálytalanság miatt a földhöz vágta a labdát, ezért a játékvezető második sárga lappal kiállította.

Aztán ahogy lenni szokott a hazaiak a 92. percben egy gyors kontrából szerzett góllal le is zárták a mérkőzést. (2:0)

A mérkőzésen mutatott játék alapján látszott, hogy ellenfelünk egy remekül összerakott, jól összeszokott csapat, de ezen a mérkőzésen csak a gólszerzésben voltak jobbak, de pont ez az egy elem elég egy mérkőzés megnyeréséhez.

A játékvezető és két asszisztensének működésére, kár még a digitális nyomdafestéket is pazarolni…

Erzsébeti SMTK–Körösladány MSK 2–0 (1–0)

NB III.-as labdarúgó-mérkőzés. Budapest, 220 néző. Vezette: Darabon Barnabás (ifj. Imrő János, Dobod Dominik).

Erzsébeti SMTK: Bencze – Lucz (Nagy B., 71.), Bartha, Slezák, Márton – Soós, Kovács B., Szűcs (Bán, 46.), Molnár R. – Wirth, Molnár T. Vezetőedző: Turi Zoltán.

Körösladány: Kertész – Sztankó (Rajsli, 56.), Ruzsa, Wéber, Krajcsó – Zelenyánszki, Bakk (Malkócs, 46.) – Csicsely (Szántó, 77.), Geiger, Talpalló N. (Czirok, 46.) – Farkas J. (Szilágyi, 71.). Vezetőedző: Ekker Attila.

Jó: Bencze, Márton, Würth, Molnár T., ill. Krajcsó, Wéber, Geiger, Czirok.

Ekker Attila: – Gratulálok az ESMTK-nak az éremszerzéshez! A második félidő alapján pontokat érdemeltünk volna. Nem jellemző, hogy felmentsem a játékosaimat, de ma esélyt sem hagytak nekünk erre a sípmesterek. Kemény büntetést szabnak ki ránk, ha tiszteletlenül viselkedünk, vagy hibázunk, normális esetben ez elvárható lenne fordított helyzetben is. A szurkolóink nem azért utaztak több száz kilométert, hogy az asszisztensek tiszteletlenségével szembesüljenek. Remélem, hogy ezt nem csak mi láttuk így.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hat − egy =