Körösladányi MSK

U19: Magabiztos nagyarányú győzelem

Utánpótlás csapatunk hazai pályán fogadta a tabella 12. helyén álló Dobozi SZTVE együttesét.

A mérkőzésen többen hiányoztak a keretből sérülés, betegség és tanulmányi kötelezettség miatt, így az összeállításunk nem a megszokott volt.

Ennek ellenére jól kezdtük a mérkőzést, jelentős labdabirtoklási fölényben futballoztunk a vendégek nem jutottak a kapunk közelébe.

A mezőfölényünk a 10. percben hozta meg az első eredményét ekkor Agárdi Róbert Tamás szerzett szép gólt. Az első félidőben ezt meg is duplázta egy még szebb góllal, közben pedig még Szántó Bence is betalált. Némi meglepetésre, a vendégek az első helyzetükből szépíteni tudtak Szabó Sándor révén.

A második félidőben aztán már gyakorlatilag csak egy csapat volt a pályán a mienk. Óriási mezőfölényben futballoztunk, a vendégek kapusa is bemutatott még pár bravúrt, ennek ellenére további hét góllal terheltük meg a hálójukat. Így a mérkőzés végére Agárdi Róbert Tamás még két gólt szerzett, így 4 találattal zárt, mellette pedig még a második félidőben betalált, Boros Zsolt, Szász Péter, Nagy Milán, Bak László, Szabó Milán László és a végén Szántó Bence is duplázott.

Csaptunk megérdemelt sikert aratott a végig sportszerűen küzdő vendégek ellen!

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × 4 =