Körösladányi MSK

Vereség Füzesgyarmaton

A Békés Vármegyei U19-es Bajnokság Északi Csoportjában csapatunk a Jamina elleni vereséget szerette volna feledtetni a listavezető Sárréti Gyöngyhalász GYLSE otthonában Füzesgyarmaton.

A mérkőzés nem indult jól, hiszen már a 3. percben Jámbor góljával a hazaiak előnybe kerültek. Ezt még a 22. és a 36. percben Pardi két góljával megfejelték, így a félidőben 3:0-s hátrányban voltunk. Igaz rengeteg helyzetet dolgoztunk ki és hagytunk is ki.

A második félidőben felcsillant a remény a pontszerzésre, Puporka Zoltán a 41. és a 49. percben bevette a gyarmati kaput, így a hátrányunk egy gólra csökkent. Ekkor már fölényben játszottunk, de helyzeteket továbbra is csak kis arányban használtuk ki.

Támadtunk az egyenlítésért, de hazaiak szereztek újabb gólt a 72. percben Kurucz révén, amire még tudtunk válaszolni a 78. percben Boros Zsolt állította vissza az egy gólos hátrányt.

A 84. percben aztán végleg eldőlt a mérkőzés a hazaiak a 84. percben a csereként beálló Salló góljával lezárták a mérkőzést.

Csapatunk újabb vereséget szenvedett, így a tabellán lecsúszott a 4. helyre. Azonban máris itt a javítás lehetősége, hiszen szombaton a Dévaványa csapatát fogadjuk hazai pályán.

A mérkőzés jegyzőkönyve:

https://adatbank.mlsz.hu/match/63/3/29764/6/1975697.html

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × 5 =