Körösladányi MSK

László A. tripla, bravúros győzelem a Szarvas ellen

Ifjúsági csapatunk vasárnap délelőtt bravúros győzelmet aratott a szarvas ellen. A vendégek korán vezetést szereztek, majd emberelőnybe is kerültek, de együttesünk László A. triplájával így is fordítani tudott és értékes három pontot szereztünk.

 

Ismét nem kezdtük túl jól a meccsünket, hiszen a vendég szarvasiak már a nyolcadik percben megszerezték a vezetést. Tovább növelte a vendégek esélyét, hogy a 34. percben Szalazsán A. egy belépő után egyből piros lapot kapott, így emberhátrányban folytattuk a mérkőzés hátralévő részét.

A félidei szünet után tíz emberrel sem adtuk fel a mérkőzést, és ennek eredménye is lett, hiszen sikerült a vendégeknél egy szűk tízperces rövidzárlatot kelteni. László A. a 61. és a 68. perc között háromszor is eredményes tudott lenni, így gyorsan megfordult az állás, ráadásul kétgólos előnyben is voltunk már. A hajrá további izgalmakat nem hozott, ugyanis a 83. percben a Szarvas is tíz emberre fogyatkozott, végül ellenfelünk már szépíteni sem tudott.

Ezzel a sikerrel értékes három pontot szereztünk, továbbra is a kilencedik helyen állunk, de két mérkőzésünk elmaradt, amit később pótolunk. Jövő héten a nyeretlen Sarkad otthonába látogatunk.

Körösladány MSK (U19) – Szarvasi FC (U19) 3 – 1 (0 – 1)
Gólszerzők:
László A. a 61., a 65., a 68. ill. Varga I. a 8. percben.
Kiállítva: Szalazsán A. a 34. ill. Tasi N. a 83. percben.
Sárga lap: Papp M. a 76. ill. Varga I. az 52. és Styecz D. a 67. percben.

Körösladány MSK (U19): Vass K. — Kanalas Gy., Kántor L., Balogh R. (Almási B. az 57’), Tasi R., Kántor M., Szalazsán A., László A., Szántó Cs., Almási M., Papp M.

Szarvasi FC (U19): Debreczeni A. — Jordán J. (Gyurik D. a 81’), Tasi N., Styecz D., Szebegyinszki R., Domján B. (Borbély D. a 83’), Sztrepka P., Csasztvan L., Varga I., Szappanos Á., Frankó D.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy × 1 =