Körösladányi MSK

Kettő-null arányban nyertünk a gyulaiak ellen

Szombat délután Gyulán lépett pályára csapatunk, ahol elég korán megszereztük a vezetést. Az egygólos előny egészen a mérkőzés hajrájáig nem változott, ekkor viszont Szántó bebiztosította csapatunknak a győzelmet. Sikerünkkel a harmadik helyre jöttünk előre.

 

A mérkőzés kezdetétől próbáltuk irányítani a játékot, mi birtokoltuk többet a labdát, ez pedig a 12. percben góllá érett. Hajdu szögletére Zsíros Péter érkezett a röviden és fejjel bevette a hazai kaput. (0-1) Pár perc múlva Nagy kapusnak kellett egy középre tartó lövést védenie, majd Hajdu szabadrúgása után Démusznak kellett öklöznie a labdát Ruzsa elől. A 29. percben Kukla végzett el szabadrúgást, középen sikerült is kapura fejelni a hazaiaknak a labdát, de ez Nagynak nem okozott gondot. A félidő legnagyobb hazai helyzete a 31. minutumban volt, ekkor Czirok egy labdavesztésből került helyzetbe, de lövését Nagy bravúrral védte, majd Kukla tekert ugyan középre, de az újabb fejest hárította kapusunk.

A második félidő elején egy szögletből lehetett volna veszély a hazai kapu előtt, de Démusz ismét jól jött ki, Papp Zs. elől mentett így. Nem tartogatott azonban sok eseményt ez a játékrész, így már a 74. percben járt a meccs, amikor jött a következő helyzet. Papp Zs. passzolt Bozsónak, aki tizenhatról lövésre vállalkozott, a hazai kapusnak bravúrral kellett védenie a lövést. A 83. percben végleg eldőlt a találkozó, Laksteter beadására Szántó Mihály érkezett középen üresen, és fejjel mattolta Démusz kapust. (0-2)

Nem volt látványos meccs a szombati, viszont csapatunk többet birtokolta a labdát, emellé pedig két gólt szerezve megérdemelten gyűjtöttük be a három pontot. Ezzel a sikerrel a harmadik helyre léptünk előre.

Gyulai FC-Termál – Körösladányi MSK 0 – 2 (0 – 1)
Gólszerzők:
Zsíros P. a 12. és Szántó M. a 83. percben.
Sárga lapok: Bogár I. a 19., Kukla Zs. a 73., Bíró T. a 86. ill. Zelenyánszki L. a 66., Fülöp T. a 76. és Szántó M. a 80. percben.
Jók: Repisky D., Oláh R. ill. Zsíros P., Zelenyánszki L., Bozsó M., Ruzsa L.

150 néző

Gyulai FC-Termál: Démusz D. — Bogár I., Nagy S., Kukla Zs., Repisky D., Kovács I. (Bíró T. a 73’), Patkás G. (Tövisháti M. az 51’), Czirok J., Nagy E., Radics D., Oláh R.

Vezetőedző: Bíró Róbert

Körösladányi MSK: Nagy B. — Ruzsa Z., Hajdu Zs. (Burai I. D. a 42’), Knyihár D. (Laksteter J. a 46’), Bozsó M., Bagyinszki A. (Juhász D. a 83’), Papp Zs. (Krajcs G. a 87’), Zelenyánszki L., Fülöp T., Zsíros P., Szántó M.

Vezetőedző: Fodor Sándor

Bíró Róbert: Ismét eljátszottuk a szimpatikus vesztes szerepét. Nem az volt a baj, hogy gyengén játszottunk, hanem az, hogy lelketlenül és akaratgyengén, ami ránk nem volt jellemző.

Fodor Sándor: Sok mérkőzés van a játékosaim lábában. Ma célfutballal eredményesek voltunk a sportszerű gyulai csapat ellen.

A mérkőzés képgalériáját megtekintheti ide kattintva.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

nyolc + egy =