Körösladányi MSK

Értékes pontok maradtak Kondoroson

Csapatunknak nem sikerült újra legyőznie idegenben a Kondorost, a tizedik percben szerzett vezető találatunkra a hajrában válaszoltak a hazaiak. Értékes pontok vesztek így el, mert a Békéscsabai Előre II. egygólos hátrányból fordítani tudott a Szarvas ellen, így jobb gólarányának köszönhetően az élre állt.

 

Lendületesen kezdték a csapatok a mérkőzést, és csakúgy, mint néhány hete, most is korán előnybe kerültünk. A 10. percben Laksteter pörgette Burai I. Dávid elé a labdát, aki oldalról lépett a tizenhatoson belülre és a kilépő kapus mellett a kapuba lőtt. (0-1) A gól után egy-egy szabadrúgás következett mindkét oldalon, a mi részünkről Vincze visszafejelt labdáját húzta le a kapus, a másik oldalon pedig a sorfal blokkolt. A 31. minutumban Burait buktatták a kapuval szemben, így jó helyről végezhettünk el szabadrúgást. Laksteter állt a labda mögé, próbálkozása pedig a felső lécről a kapu mögé pattant. A félidő zárásaként Benyó futott el szélen, középre adta a lasztit, ám Bagyinszki fejjel mentett az érkező támadók elől.

A második játékrész elején Borgulya fejesét fogta Nagy kapus, majd Farkas szabadrúgását kellett ököllel blokkolnia hálóőrünknek. Azért a másik oldalon sem maradhatott tétlen a kapus, Papp Zs. remekül ugrott volna ki, ha Kajári az utolsó pillanatban nem szedi fel előle a labdát. A 60. percben Prasler is megpróbálkozott a gólszerzéssel, ám lövését blokkolták. Már a 73. percben jártunk, amikor jött a hazai egyenlítés: hosszan dobták középre a labdát a hazaiak, amit meg is csúsztatott egy játékos, a hosszún érkező Farkas János pedig a kapunkba kotorta a pöttyöst. (1-1) A véghajrában kapusunknak egy távoli lövő kísérletet kellett védenie, míg a másik oldalon Szántó szabadrúgását kifejelték a védők, Papp Zs. ismétlése pedig nem talált kaput. A végén még Bozsó is próbálkozott, de lövése pontatlan volt. A 91. percben pedig megfogyatkoztunk, Vincze Dánielt szövegért állították ki.

Küzdelmes mérkőzésen a sokat szabálytalankodó hazaiak egy pontot elhappoltak előlünk. Sajnos riválisunk győzött, így pontszámban beért minket. Rosszabb gólkülönbségünk miatt a második pozícióból várhatjuk a jövő heti rangadót.

Kondorosi TE – Körösladányi MSK 1 – 1 (0 – 1)
Gólszerzők: Farkas J. a 73. ill. Burai I. D. a 10. percben.
Sárga lapok: Vajgely Gy. a 23., Bányai P. a 32., Vozár D. az 56., Árszintye V. a 72., Miklya M. a 86. ill. Laksteter J. a 44. percben.
Kiállítva: Vincze D. (Körösladány) a 91. percben.

280 néző

Kondorosi TE: Kajári J. – Borgulya T., Bányai P., Süli A. (Takács M. a 46′), Farkas J., Miklya M., Vozár D., Vajgely Gy., Árszintye V., Benyó N., Rafaj R.

Vezetőedző: Ifj. Somogyi János

Körösladányi MSK: Nagy B. – Ruzsa Z., Burai I. D. (Polonio-Guerreiro a 82′), Szántó M., Bagyinszki A., Papp Zs., Zsíros P. (Fülöp T. a 70′), Prasler (Krajcs G. a 81′), Vincze D., Szabó Á., Laksteter J. (Bozsó M. a 66′)

Megbízott edző: Oláh Imre

A mérkőzés képgalériája elérhető ide kattintva.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × 1 =