Körösladányi MSK

A szezon utolsó mérkőzése következik

A hétközi kupadöntő után szombaton az utolsó bajnoki következik a Megye I. osztályban. Csapatunk hazai pályán búcsúzik ettől az idénytől, a Jamina csapatát fogadjuk. Igazi tétje már nem lesz az összecsapásnak, mi még az ötödik helyre lehetünk esélyesek, de a hatodik pozíciónál rosszabb helyen már nem végezhetünk.

Elérkezett a szezon utolsó mérkőzése is, melyet a Jamina csapatával játszunk hazai pályán. Soros ellenfelünk ellen ősszel sikerült nyernünk, most ezt szeretnénk megismételni. A Jamina eddig tizenegy győzelem és négy döntetlen mellett tizennégyszer kapott ki. Gólarányuk 45-43. A békéscsabai csapat jó idényt futott, stabil középcsapatként működtek egész szezon alatt és okoztak meglepetéseket is. Mi is jól szerepeltünk idén, a tavaszi szezonunk már jobban sikerült, mint az őszi, így panaszunk nem lehet, ráadásul hét közben a Magyar Kupa sorozatot is megnyertük.

Szombaton ismét lesznek hiányzóink: Vastagh Zs., Komódi B. és Viczián D. sérüléssel bajlódik, míg Szilágyi Zs. egyéb okok miatt nem tud eljönni a mérkőzésre, mellettük ráadásul még Kristóf sem lesz, aki a Vésztő ellen begyűjtötte ötödik sárgáját. Az ifiből fent játszik viszont Kajó A., Pályi I. és Szalazsán A. is. Az utolsó bajnokin tehát sokat nem kell gondolkodni Somogyi mesternek, hiszen kevesen leszünk.

A két csapat egymás elleni mérkőzésein az utóbbi időben rendre vagy döntetlen, vagy körösladányi siker születik, legutóbb 2010-ben tudott ellenünk nyerni a Jamina. Reméljük ez a jó sorozat nem szakad meg most sem. A mérkőzés tétjéről is ejtsünk néhány szót: csapatunktól a jelenlegi hatodik helyet már senki sem veheti el, ellenben ha hétvégén több pontot szerzünk, mint a Rákóczi Vasas, akkor az ötödik pozícióban zárjuk a bajnokságot. A Jamina jelenleg a kilencedik, de pozíciót már ők sem veszíthetnek. Viszont ha több pontot szereznek, mint a Kondoros, akkor egy helyet javítanak, ha pedig sikerül nyerniük, és a Kondoros nem nyer, a Szeghalom pedig nem szerez pontot, akkor a hetedik helyig jönnének előre.

Csapatunk az utóbbi hetekben jó formában van, reméljük ez hétvégén is megmarad, akkor behúzhatjuk az utolsó meccsünket is, ami azt jelentené, hogy szép sorozattal zárjuk a szezont.

2016. június 3., 17:00

Körösladány MSK – Jaminai SE
Jv.:
Hanyecz Bence (Nagy Gábor, Vrbovszki Pál)

Előző mérkőzések:
Jamina – Körösladány 1-2 (2015)
Körösladány – Jamina 2-2 (2015)
Jamina – Körösladány 2-2 (2014)
Körösladány – Jamina 2-0 (2014)
Jamina – Körösladány 0-5 (2013)
Jamina – Körösladány 1-4 (2011)
Körösladány – Jamina 1-1 (2010)
Körösladány – Jamina 0-1 (2010)
Jamina – Körösladány 3-2 (2009)

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

húsz − 2 =