Körösladányi MSK

Győzelmünkkel ötödik helyen zártuk a bajnokságot

Szinte teljesen tét nélküli találkozót játszottunk a Jaminával, akiket az őszihez hasonlóan most is sikerült legyőznünk. Ez a siker azonban azt eredményezte, hogy az ötödik helyen fejeztük be a szezont, ugyanis a Rákóczi Vasas kikapott Vésztőn. Az utolsó győzelmünkhöz csak az időjárás nem volt kegyes.

Elég langyosan kezdődött a találkozó, ugyanis sokáig nem forogtak a kapuk veszélyben, csupán helyzeteket próbáltak kialakítani a csapatok, amik igazából nem lettek veszélyesek. Éppen ezért a 26. percben láttuk az első valamire való helyzetet, amikor Kukla oldalról befelé vezette a labdát, majd Somogyinak készítette le lövésre, a labda megpattant Barnán, így pedig a felső léc mentett. A 27. percben aztán már nem volt ki hárítson, Juhász szép cselek után középre tekerte a labdát, ahol Bakos érkezett és belsővel a bal alsóba lőtt. (1-0)

A 33. minutumban távolról végezhetett el szabadrúgást a Jamina, Ulrich erős lövése pedig a sorfalról felpörgött, ami megviccelte kapusunkat, így a földről a hálóba esett a labda, igaz még Nagy beleért. (1-1) Ezután Somogyi próbálkozott még lövéssel, ami elkerülte a kaput, majd Bakos közeli szabadrúgásánál védett a kapus. Az első játékrész hajrájában Kormány L. kisodródva kapu mellé tüzelt, a másik oldalon viszont Papp Zs. nem hibázott: Bakos remekül a leshatáron ugratta ki Pappot, aki közelről a kapus mellett a kapuba passzolta a pöttyöst. (2-1)

Körösladány - Jamina
A második félidő elején nagy lehetőséget puskáztunk el, amikor Papp visszapasszolt labdáját Bagdi vehette át üresen, meg is nézte magának a bal felsőt, de a labda nem talált kaput. A 66. minutumban aztán a vendég hálóőrnek kellett Bakos elől mentenie, aki jól lépett ugyan ki, de a labda éppen annyival volt pontatlan, hogy a kapus testtel bele tudjon vetődni. A 77. percben jött az újabb gólunk, Papp visszatett labdáját Bakos lőtte kapura, de ebbe még beleértek, ám az ismétlésnél Kéki résen volt, és a rövidbe passzolta a lasztit. (3-1)

A 82. percben végleg eldönthettük volna a mérkőzést, ugyanis Pappot buktatták a tizenhatoson belül, amiért büntetőt kaptunk. A pontrúgást Laksteter végezte el, de kapu fölé helyezett. Ez meg is bosszulta magát, mert a 85. percben Ulrich távoli kísérlete utat tört a kapuba, ezzel pedig szépített a Jamina. (3-2) Ezzel még nem volt vége mindennek, hiszen a 89. percben Kajó A. remek lövést adott le a kígyótérről, Pribelszkinek a bal felsőből kellett kitornáznia a labdát. Aztán még következett három perc hosszabbítás, de érdemleges már nem történt, így az utolsó mérkőzésünket is megnyertük.

Összegzés

Jól játszott csapatunk a mai napon is, még az is belefért, hogy a hajrában egy büntetőt hibázzunk. A második félidőben ugyan leszakadt az ég, de ez a játékosokat nem zavarta meg. Sikerünkkel az ötödik helyen zártuk a bajnokságot.

Körösladány MSK – Jaminai SE 3 – 2 (2 – 1)
Gólszerzők:
Bakos J. a 27., Papp Zs. a 45., Kéki Cs. a 77. ill. Ulrich N. a 33., a 85. percben.
Sárga lap: Nagy S. a 6., Somogyi J. a 70. ill. Gajdács M. a 40. percben.
Jók: Juhász D., Pályi I., Papp Zs., Bagdi Cs. ill. Pribelszki P., Bencsik Cs., Ulrich N., Kerekes Cs.

200 néző

Körösladány MSK: Nagy B. (Kiss S. a 78′) — Juhász D., Nagy S., Kukla Zs., Novák R. (Pályi I. a 19′) — Kéki Cs. (Szalazsán A. a 78′), Bagdi Cs., Somogyi J. (Kajó A. a 70′), Papp Zs. — Bakos J., Laksteter J.

Jaminai SE: Pribelszki P. — Kerekes A., Bencsik Cs., Ulrich N., Gajdács M. (Szudár Cs. a 78′) — Kovács I., Hidvégi I. (Nyúl G. a 68′), Barna D., Faragó L. — Kormány L. (Gál F. a 78′), Kondacs B. (Lukács L. az 50′)

Somogyi János — A bajnokság végére elfáradtunk, elfogytunk, ennek ellenére egy küzdelmes mérkőzésen sikerült itthon tartanunk a három pontot. Köszönet mindenkinek, aki tett a csapatért, legyen az játékos, vezető vagy szurkoló.

Királyvári Károly — Küzdelmes mérkőzésen a hazaiak megérdemelten tartották itthon a három pontot. Gratulálok csapatomnak az éves teljesítményért.

Statisztika

kapura lövés: 11 ill. 4
kaput eltaláló lövés: 7 ill. 2
szabálytalanság: 14 ill. 10
szöglet: 8 ill. 1
les: 5 ill. 4
sárga lap: 2 ill. 1
piros lap: 0 ill. 0

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizennégy + tizenkettő =