Körösladányi MSK

Tótkomlós ellen fejezi be a bajnokságot az ifi

Hazai környezetben fejezi be a bajnokságot az ifi csapat, ellenfelünk pedig a Tótkomlós lesz, akik a 10. pozícióból várják az utolsó mérkőzést. Az összecsapáson reális esélyünk van a sikerre, ráadásul a pontszerzés garantált helyezésjavítást jelentene, akár az ötödik helyre is odaérhetünk.

Utolsó, de nem tét nélküli találkozó következik az ifisták számára a kiemelt megyei bajnokságban. A 13. fordulót a hetedik helyről várjuk, ellenfelünk pedig a tizedik Tótkomlós lesz, akik ellen reális esélyünk van nyerni szombaton. Tét nélküli meccsről azonban semmiképp sem beszélhetünk, hiszen matematikailag még a negyedik helyre is odaérhetünk a táblázaton, de igazán reális célunk az ötödik pozíció lehet.

Íme a lehetőségek: az előttünk álló Szabadkígyós már nem játszik, így őket pontszerzés esetén biztosan megelőznénk, míg a negyedik Kondoros a kiváló Szarvas otthonában lép pályára, így ők hiába vannak egy ponttal előttünk, nagy rá az esély, hogy őket is megelőzzük, de ahhoz, hogy a Kondorost is magunk mögé tudjuk, már nyerni kell, és természetesen az is feltétel, hogy a Kondoros ne győzzön. A szintén 19 ponttal rendelkező sarkadiak az utolsó körben Békésszentandráson meccselnek, ahol papíron ők lesznek az esélyesek, így igazából reális célunk az ötödik hely lehet, győzelem esetén, de még a negyedik helyre is beférhetünk.

A cél, hogy az utolsó fordulóban mindent megtegyünk a győzelemért, és akkor nem lehetünk bajban. Az utóbbi hetekben ráadásul jobban szereplünk, szerencsére a góllövéssel sem állunk már hadilábon az utóbbi hetekben, így minden adott lehet a sikerre. Aki teheti látogasson ki délelőtt a pályára és szurkoljon a fiataloknak!

2016. június 11., 11:00

Körösladány MSK – Tótkomlósi TC
Jv.:
Kocsondi Bálint (Belicza Bence, Győri László)

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 × öt =