Körösladányi MSK

Hét-kettes győzelemmel zárta a szezont az ifi

Utolsó ellenfele ifjúsági csapatunknak a Tótkomlós volt, akik ellen a mérkőzés előtt bíztunk a győzelemben. Végül nagyon jól kezdtük a találkozót, sikerünkhöz kétség sem férhetett. Az eltiltásból visszatérő László A. két gólt is szerzett szombaton. Csapatunk így a negyedik vagy az ötödik helyen fejezi be a szezont.

Nagyon jól kezdtük a mérkőzést a Tótkomlós ellen, hiszen már az első percben megszerezte a vezetést nekünk Jónás T., ami után persze nem maradt el a folytatás sem. László A. duplájával tovább nőtt az előnyünk, aztán ugyan szépített a Tótkomlós, de a szünetre Almási M. beállította a 4-1-s végeredményt. A fordulást követően is megmaradt a körösladányi dominancia, amiből Kántor L. újabb gólt szerzett, de betalált Szalazsán A. is Pekker L. is. A végére 7-2-s eredmény alakult ki, magabiztosan nyertük meg a találkozót.

A Kondoros vereségével és a Szabadkígyós szabadnapja miatt csapatunk jelenleg a negyedik helyen áll, de vasárnap még egy pozíciót ronthatunk, ha a Sarkad győzni tud.

Körösladány MSK (U19) – Tótkomlósi TC (U19)
Gólszerzők:
Jónás T. az 1., László A. a 16., a 32., Almási M. a 39., Kántor L. a 48., Szalazsán A. a 65., Pekker L. a 85. ill. Bogár P. a 33. és Koleszár J. az 53. percben.
Sárga lap: Fülöp K. a 80. ill. Barna L. a 80. percben.

Körösladány MSK: Vass K. — Pályi I., Kajó A., Tóth J. (Szántó Cs. az 55′) — Fülöp K., Szalazsán A., Papp M., Almási M. (Mező D. az 52′), Jónás T. (Kanalas Gy. az 67′) — Kántor L. (Bakró Z. a 63′), László A. (Pekker L. a 67′)

Tótkomlósi TC: Asztalos B. — Kovács R., Barna L., Kocsis B., Durkó B., Koleszár J., Bogár P., Baliga K., Baliga D., Csurár Sz., Baliga Sz.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

15 − tizenkettő =