Körösladányi MSK

Kapust igazoltunk, itt az első hivatalos érkező

A Kondoros kapusa érkezik csapatunkhoz nyáron, ő az első hivatalos érkező. Mellette öt ifista is felkerült a felnőtt csapatba, tehát nyáron komoly változásokra nem kell számítani a keretet illetően, de még várható érkező. Szólik Tamás idén volt huszonkét éves és végig védte az előző szezont.

Szólik Tamás éppen egy éve igazolt a Békéscsabai Előrétől Kondorosra, ahol egy remek ősz után egy nagyon gyenge tavaszon volt túl a csapattal, idén nyáron viszont ismét vált, és Körösladányban képzeli el a jövőjét. Érkezésére nagy szükségünk volt, hiszen Vastagh Zs. sérüléssel küzd, ő még hónapokig nem léphet pályára, Nagy B. jövője pedig bizonytalan. A fiatal hálóőrt köszöntjük nálunk, reméljük sok emlékezetes pillanata lesz Körösladányban.

Szólik érkezése mellett sok erősítés nem várható, de vélhetően nem ő lesz az egyetlen igazolásunk. A holtidényben öt ifista is felkerül a felnőtthöz, hiszen Kajó Attila, Szalazsán Attila, Pályi István, Fülöp Krisztián és Papp Mihály is felnőtt kerettag lesz a következő idényben. Számukra is sok sikert kívánunk, reméljük sok jó pillanatot okoznak majd szurkolóinknak, főleg úgy, hogy valamennyiüknek nem idegen a felnőtt légkör.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × négy =