Körösladányi MSK

Már beindult a nyári játékoskeringő

A nyári holtidényben az első igazolásokat a Méhkerék jelentette be, de még a legtöbb transzfer kérdőjelesnek tűnik minden csapatnál. Az alábbi cikkben összegyűjtöttük, hogy melyek azok az igazolások, amik már hivatalosnak tekinthetőek a megyében. Csapatunk egy játékost igazolt eddig.

Ami eddig biztos, hogy a méhkeréki csapat leigazolta Gyevi-Nagy Balázst Elekről, valamint Krajcs Gábort Vésztőről. Távozott viszont Pojendán Csaba, aki visszavonult, míg Bócsik Gergő, Kiss Tibor és Dohányos Zoltán jövője egyelőre kérdéses. Kondorosról is távozik néhány játékos: ami már biztos, hogy Miklya Miklós Füzesgyarmaton köt ki, Szólik Tamás pedig éppen csapatunknál, Körösladányban. A füzesgyarmati együtteshez ráadásul Miklya mellett a Domokos testvérpár is visszatér, valamint Kelemen Lajos is érkezik hozzájuk Kisújszállásról.

Elekről Gyevi-Nagy Balázs mellett távozik Reszelő József is, de ő Békésre, Mezőkovácsházán pedig abbahagyta a futballt Zábrák Vilmos. A Rákóczi Vasastól távozott az első számú kapus, Lévai Balázs, a hálóőr Szarvason folytatja a futballt. A Megye II-ben is lesz egy visszavonuló, Vámos Attila az idény végével befejezte a focit.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × 5 =