Körösladányi MSK

Keresztesi János – A célt elértük, de van hiányérzetem

Ötödik helyen végzett az ifjúsági csapat az új rendszerű utánpótlás bajnokságban. Keresztesi János edzőnk elégedett az eredménnyel, de joggal van hiányérzete, hiszen voltak olyan meccseink, amikben több lett volna. A serdülőkorú futballistákkal viszont elégedett volt, nagyon jól szerepeltek a nagyobb korosztályban is.

A kiemelt bajnokságban ötödik helyen zárt ifjúsági csapatunk, négy ponttal maradtunk ée a dobogós helyezésről. Némi hiányérzetünk lehet, hiszen voltak olyan meccseink, ahol benne lett volna a pakliban a győzelem, azonban elmaradt az áttörés ezeken a mérkőzéseken. Panaszra így sem lehet okunk, nem vallottunk szégyent a legjobbak között. Keresztesi János, a csapat edzője értékelte a szezont.

Körösladány MSK (ifi)   6 – 4 – 2   49-18 +31   22 pont   (5. hely)

– A tavaszi szezon előtt az első hatba vártam a csapatot, amit sikerült is elérnünk, de van hiányéreztem. Több embertől is jobb teljesítményre számítottam. Mindenképpen pozitív dolog, hogy a serdülőkorú játékosok nagyon jó teljesítményt nyújtottak. A legjobban talán a Szabadkígyós ellen játszott a csapat, ezen a mérkőzésen mindenki maximumot nyújtott. A szezon során volt egy négy mérkőzéses döntetlen szériánk, ezeken a találkozókon sajnos a támadó játékunk nem működött jól, igaz elég tartalékosak is voltunk – mondta honlapunknak Keresztesi János.

Egy ilyen jól sikerült szezon után kíváncsiak voltunk edzőnk véleményére azzal kapcsolatban, hogy mit szól az átalakított ifi bajnoksághoz, illetve, hogy a következő szezonban mik lesznek a célok:

– A célokkal kapcsolatban még nem tudok pontos választ mondani, a szövetség versenykiírásától is függ. Az biztos, hogy lesznek kiöregedő játékosok, akikre a felnőtt csapatban természetesen számítunk. Az új rendszerről pedig felemás gondolataim vannak. Itt is akadtak nagyon jó és gyengébb csapatok is, viszont mindenképp pozitív volt, hogy így több fiatalt ki tudtunk próbálni a felnőtt csapatban. Az időbeosztás szempontjából azonban megterhelőbb volt – zárta gondolatait edzőnk.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenegy + 16 =