Körösladányi MSK

Nagy hal akadt a vésztői hálóba

Vésztőn is a héten kezdődött meg a felkészülés a következő idényben, és az egyetlen távozójuk helyére sikerült minőségi pótlást igazolniuk a kieső Elekből. Kondoroson is megvan az első fecske, ők saját nevelésű futballistával erősítettek Szarvasról, rutinos játékost igazolt a Telekgerendás.

Rostás Benjamint igazolt le a Vésztő a nyári szünetben, a játékos Eleken töltötte az előző szezont, ott meghatározó embernek számított. Vésztőn is biztosan sok szerep hárul majd rá, hiszen ő töltheti be a Krajcs Gábor által hagyott űrt. Kondoroson sem tétlenkednek, hiszen a csapat leigazolta Szarvasról Rajaj Rolandot, aki egyébként saját nevelésű játékos. A Megye III-as Telekgerendás csapatához pedig rutinos futballista érkezik, Szalai Tamás hazai környezetben vezeti le a focit, ő Újkígyósról csatlakozik a klubhoz.

Korábban:

Erősített az előző idényben gyengébben szereplő Mezőkovácsháza is, hiszen a csapat leigazolta a Kunágota gólerős támadóját, Multyán Csabát, akitől azt várják, hogy majd az első osztályban is olyan gólérzékeny lesz, mint a Megye II-ben.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkilenc + 1 =