Körösladányi MSK

Átigazolás: gólerős támadó Mezőkovácsházán

A legtöbb együttes a héten lát munkához, így talán több átigazolás végére kerülhet majd pont ezen a héten.Dévaványán így is lesz egy rutinos újrakezdő, valamint Dombegyházon is vannak változások a keretben, annak ellenére, hogy tavasszal jól ment a csapatnak. Békésre pedig régi-új játékos térhet vissza.

Erősített az előző idényben gyengébben szereplő Mezőkovácsháza is, hiszen a csapat leigazolta a Kunágota gólerős támadóját, Multyán Csabát, akitől azt várják, hogy majd az első osztályban is olyan gólérzékeny lesz, mint a Megye II-ben.


Újrakezdi a futballt Dévaványán a rutinos Kálai Béla, aki 45 évesen áll újra csatasorba, ezzel is segítve a dévaványaiak munkáját a jövőben. Kis János személyében Békésen is lehet egy újrakezdő, a fiatal játékos a védelemben lehet majd a gárda segítségére a következő idényben. Tavasszal ugyan jól ment a Dombegyháznak, de az idény közben távozó Plástyik Márk után Gál Zoltán kapus is eligazol a klubtól, valamint Csiernyik Mihály sem marad. Vezér Gábor külföldi munkavállalás miatt hagy fel a futballal ideiglenesen.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő + 8 =