Körösladányi MSK

Következik az első edzőmeccs, hazai pályán

A héten kezdte meg a felkészülést felnőtt csapatunk és már néhány edzés után jön is az első felkészülési mérkőzésünk. Első ellenfelünk a Megye II-es Gyomaendrőd lesz, akik az előző szezonban a tizenegyedik helyen végeztek. A találkozót szombaton késő délután Körösladányban rendezik meg.

Alig néhány edzésen van csak túl a megfiatalodott csapatunk, de máris edzőmérkőzés következik hétvégén a Megye II-es Gyomaendrőd ellen. Az együttes kedden látott hozzá a munkához, és az ifiből több kiöregedő játékos is csatlakozott a kerethez, akiknek egyébként nem volt már teljesen idegen a felnőtt környezet. Múlt héten az öregfiúk szépszámú közönség előtt játszottak remek mérkőzést, remélhetőleg egy héttel később, most szombaton is hasonlóan sokan lesznek kíváncsiak az első találkozónkra.

Gyomaendrődön nem sok változás van eddig a keretben, csakúgy, mint nálunk sem. Szombaton Somogyi mester vélhetően minden játékosnak elegendő lehetőséget ad majd, így a frissen felkerültek is debütálhatnak a felnőttben. A keretünk minden bizonnyal nem lesz teljes, de egyelőre konkrét hiányzókról nem tudunk beszámolni. Aki teheti, az látogasson le szombaton a sportpályára.

2016. július 9., 18:00

Körösladány MSK – Gyomaendrődi FC

Csapatunk további felkészülési programja:

2016. július 13.: Gyulai Termál (NBIII) – Körösladány

2016. július 16.: Körösladány – Hajdúszoboszló (Megye I.)

2016. július 20.: Körösladány – Bucsa (Megye II.) 18 óra

2016. július 23.: Karcag (Megye I.) – Körösladány

2016. július 27.: Körösladány – Okány (Megye II.)

2016. július 30.: Körösladány -Túrkeve (Megye I.)

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kilenc − kettő =