Körösladányi MSK

Szerda délután érkezik a bucsai csapat

A szombati mérkőzésünk elmaradt ugyan, de ma már engedi az időjárás, hogy csapatunk újra pályára lépjen. Soros ellenfelünk a felkészülés jegyében a bucsai Megye II-es alakulat lesz, akik az előző idényben stabil középcsapatként működtek a második vonalban. A találkozót késő délután rendezik.

Július eleje óta van edzésben a csapat és eddig két edzőmérkőzést játszottunk le, egy pedig elmaradt múlt hét szombaton. Ma viszont már nem lesz akadálya annak, hogy újra pályára lépjünk, ráadásul Körösladányban. Következő ellenfelünk a Megye II. osztályában szereplő bucsai alakulat lesz, akik az előző szezonban meghatározó középcsapat szerepét töltötték be a második vonalban. A csapat játékoskeretében nincs egyelőre változás, csakúgy ahogy nálunk sem, hiszen minimális játékosmozgás tapasztalható egyelőre az egyesület életében.

Az összecsapás szerda délután 18 órakor kezdődik, a héten ez lesz az egyetlen hazai meccsünk, hiszen szombaton Karcagon meccselünk majd, míg a következő héten szerdán és szombaton is hazai környezetben lépünk pályára.

2016. július 20., 18:00

Körösladány MSK – Bucsai SE

Eddigi eredményeink:

Gyulai Termál – Körösladány 5 – 2

Körösladány – Gyomaendrőd 9 – 2

További program:

07.23., 10:30; Karcag – Körösladány

07.27., 18:00; Körösladány – Okány

07.30.; Körösladány – Vésztő

08.03., 18:00; Körösladány – Mezőmegyer

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

14 + 12 =